Haberler

Restoranların en güvenilir servis elemanı akıllı POS'lar

Güncelleme:

Son dönemde restoran, fastfood, pastane, cafe zincirleri işletmecileri otomasyon sistemlerini yeni nesil akıllı ödeme mevzuatına uygun hale getirme telaşı yaşıyor.

Gelirler İdaresi Başkanlığı'nın (GİB) mevzuatındaki yeni düzenlemelere göre işletmeler bu yıl içinde yeni nesil cihazlara geçiş sürecini tamamlayacak. Otomasyon sistemine yıllar önce entegre olan gıda sektörü işletmelerinde bu işlem çok daha kolay ve sıkıntısız ilerliyor. Konuk ağırlama sektörüne odaklı donanım ve yazılım çözümleri geliştiren Omni A.Ş. sektöre özel tasarladığı, GİB'in yeni mevzuatına uyumlu, POS otomasyon ve arka ofis uygulamalarıyla işletmelerin operasyonel hızını artırırken, bilgi kaynaklarını da zenginleştiriyor.

POS Cihazları Veri Analistleri gibi çalışıyor

Midpoint, Kırkpınar Lokantaları, Pelit, The House Cafe, Develi gibi işletmelere özel POS uygulamaları sayesinde müşterilerin tercihlerine uygun bilgi verileri depolanabiliyor. Omni tarafından bu tür işletmeler için geliştirilen bütünleşik ve yeni nesil çözümlere uyumlu POS sistemleri, işletmelere bir araştırma şirketi titizliğinde veri sağlıyor. Örneğin Midpoint geçen yıl içinde restoran müşterilerinin en fazla kırmızı et ve tatlı tercih ettiğini, ikinci sırada tavuk ürünlerinin tüketildiğini, kahvaltının ise hafta sonlarının en çok satılan kalemi olduğunu bu sistem sayesinde güncel olarak tespit edebiliyor. Kırkpınar Lokantaları ise POS sistemleri aracılığı ile restorandaki müşterilerinin köfte ve ciğer menüsü kadar çorba ve özel tatlılara da talep gösterdiğini anlık olarak belirleyebiliyor. Bu işletmelerin yetkilileri restoran programları ile sistemi kolayca yönetebildiklerini ve iş sürecini güvenle kontrol edebildiklerini ifade ediyorlar. Omni restoran ve adisyon programları sayesinde daha az insan gücü ile kaliteli bir üretim sağladıklarını vurguluyorlar. Örneğin yoğun müşteri sirkülasyonunun yaşandığı restoran POS sistemlerinin hızlı ve hatasız servisi, kayıpları minimize ediyor. Raporlama özelliği ise menülerin reçete bazında hazırlanıp stok kontrolünü kolaylaştırıyor. Restoran sahipleri, ihtiyaçlarına özel geliştirilen POS modülleri sayesinde, tüm işlemlere tek bir merkezden bağlantı kurarak, uzaktan erişebildiklerini belirtiyorlar. İşletme yetkililerin özellikle kesintisiz teknik destek, onarım ve özel çözümlerin, zincir işletmeler için büyük konfor sağladığını da vurguluyor. Yeni nesile uyumlu olamayan POS sistemiyle çalışan işletmeler, bu geçişte ve teknik destekte büyük sıkıntılar yaşayabiliyor. Uyumluluk sürecinde uzun vadeli düşünerek hareket eden işletmeler ise akılcı yeni nesil sistemler ile vazgeçilmez bir elemana sahip oluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kırkpınar Develi Pelit Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title