Haberler

Restonet Business İle Misafirlerinizi Prestijle Ağırlayın

Güncelleme:

Multinet Up, Restonet Business hizmeti ile çalışanların firmaları adına yapacakları temsil ve ağırlama ihtiyaçlarını hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde karşılıyor.

21.000'e yaklaşan kurumsal müşterisi ve 1.000.000'dan fazla kart kullanıcısı ile akıllı çözümlerde Türkiye'nin lider şirketi Multinet Up, Restonet Business hizmeti ile kurumsal temsil ve ağırlama ihtiyacı olan şirketlere prestij sağlarken önemli avantajlar da sunuyor. Restonet Business ile misafirlerini ağırlayan firmalar harcamalarını tek fatura ile muhasebeleştirebiliyor. Böylece, misafirlerin ağırlanması sürecinde kurumlar gereksiz operasyonel yüklerden kurtuluyor.

25.000 SEÇKİN NOKTADA KULLANIM AVANTAJI!

Restonet Business, firmaların çalışanlarına özel aylık harcama limiti belirlemesine imkânı sunuyor ve çalışanların nakit taşıma problemini ortadan kaldırıyor. Kayıp ve çalıntı risklerine karşı geliştirilen sistemle güvenli kullanım sağlanıyor. Türkiye genelinde Cookshop, Sushico, Happy Moons, Kitchenette, lunchbox, Shake Shack vb. 25.000 seçkin noktada kullanım avantajı sunan Restonet Business, hem kullanıcının seçeneklerini çoğaltıyor, hem de firmaya prestij sağlıyor. Ayrıca anlaşmalı noktalarda çikolata, tatlı gibi hediyeler için yapılan harcamalarda da kullanılabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Up Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title