Haberler

Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu Resmen Boşandı

Güncelleme:

Ünlü şovmen Cem Yılmaz ile eşi Ahu Yağtu, 2014'e 8.5 saat kala, yapılan sürpriz bir duruşma ile "resmen" ayrıldı.

2012'de nikah masasına oturan ve Kemal adını verdikleri bir çocukları bulunan Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu, Beykoz Aile Mahkemesi'nde önceki gün görülen duruşmayla boşandı.

GEREKÇE: EVLİLİK BİRLİĞİNİN TEMELDEN SARSILMASI

Yılmaz, pazartesi akşamı avukatı Çetin Yüksel aracılığıyla anlaşmalı boşanma dilekçesini UYAP üzerinden Beykoz Aile Mahkemesi'ne gönderdi. Boşanma davasını açan taraf olan Yılmaz, gerekçesini ise "Evlilik birliğinin temelden sarsılması" olarak gösterdi.

YILIN SON GÜNÜ AYRILDILAR

Dilekçenin mahkemeye ulaşmasının ertesi günü ise Beykoz Adliyesi, "sürpriz" bir duruşmaya tanık oldu. Yılın son günü ve mesai bitimine dakikalar kala, ünlü çift ayrı ayrı adliyeye geldi. Beraberlerinde avukatları olan taraflardan adliyeye ilk gelen Yağtu oldu. Ardından ise Yılmaz adliyeye giriş yaptı. Aile Mahkemesi Hakimi Nazan Güçkan'a boşanmak için hazır olduklarını belirten çift, duruşma yapılmasını istedi. İki tarafın da boşanmak istediklerini beyan etmeleri üzerine Hakim Güçkan, çifti anlaşmalı olarak boşadı.

3 DAİRE, BİR CİP VE 15 BİN TL NAFAKA

Cem Yılmaz'ın boşanmak için Ahu Yağtu'ya 3 daire, lüks bir cip ve oğlu Kemal için aylık 15 bin lira nafaka verdiği iddia edildi. Yılmaz'ın Yağtu'ya, kendisine iş kurması için yüklü bir ödeme yapacağı da iddialar arasında.

YENİ YILA FERZAN ÖZPETEK'LE GİRDİ

Yılın son günü boşanan komedyen, akşamki yılbaşı kutlamasını eski sevgilisinin barında Ferzan Özpetek ile yaptı. Yağtu'dan boşanan yılmaz, eski sevgilisi Lal Dedeoğlu'nun işlettiği Karaköy'deki Bej Bar'a yalnız geldi. Ünlü komedyen yeni yıla daha sonra yanına gelen ünlü yönetmen Ferzan Özpetek ile birlikte girdi.

HER ŞEY GEÇTİĞİMİZ HAFTA BAŞLADI

Çifti boşanmaya götüren süreç ise geçtiğimiz haftalarda yaşandı. Yaptıkları tartışma sonucu bir süre küs kalan ikili daha sonra evleri ayırmış, Cem Yılmaz Levent'teki ofisinde kalmaya başlamıştı. Uzun süredir birlikte görüntü vermeyen ünlü çift hakkında çıkan bu son söylenti, dedikodu kazanının kaynamasına neden olmuştu.

KURTARMA YEMEĞİ İŞE YARAMADI

İkilinin arasını araya giren büyükler de düzeltemedi. Birlikte baş başa bir yemek yiyen Yılmaz çifti anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdi.





Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Beykoz Adliyesi Ferzan Özpetek Cem Yılmaz Ahu Yağtu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (16)

SEVİLderediyari@gmail.com:

ARKADAŞ SİZ BOŞANMAK İÇİN Mİ EVLENİYORSUNUZ YA HU. EVLENMENİZ AYRI OLAY, BOŞANMANIZ AYRI OLAY. OLAN KEMAL BEBEĞE OLACAK.

19
0
yanıtYanıtla
gonulvuqar_sefeq@mail.ru:

zaten hic yakismiyorlardi.kiz guzel ama evlendikten sonra onu ne zaman televizyonda gorduysem hep bakimsiz bi halde kendini toplayamadi cem de sikildi artik neyapsin bakimsiz kadini?

7
12
yanıtYanıtla
halukhalukhaluk68@msn.com:

Bu sanat dünyasında uzun soluklu bir evlilik yok......parayla birşey olabilecegini sanıyorlar...olan çocuklara oluyor......bir kaç gün sonra ikisi de yenisini bulur....

17
2
yanıtYanıtla
ÖZLEMozlem2003@windowslive.com:

üzüldüm ya ayrılıklar üzer beni hayatın sonu gibi

13
6
yanıtYanıtla
sarpsarrp10@gmail.com:

Kadın ucuza gitmiş, 15,000 ayda yeter mi acaba.

7
7
yanıtYanıtla
gedikgediktr@hotmail.com:

cen ayrı dünyanın insanı o kadın cem e layik değil havalara sanarsınki ingiltere prensesi cem cocuğu o kadına bırakma al evladını özgüvenle büyütürsün sen.

9
5
yanıtYanıtla
ÖZLEMozlem2003@windowslive.com:

yinede şanslı kadınmış erkekleri nikah masasına oturtmak zor iştir

10
4
yanıtYanıtla
Sudenazsarrp10@gmail.com:

Özlem sana tak tik koç luğu yapabilirim. sadece yüzde 20 komisyonum olur. hepsi o kadar.

yanıt0
yanıt0
ÖZLEMozlem2003@windowslive.com:

tamam sudenaz tak tik lerini bekliyorum

yanıt0
yanıt0
Alperdd@dd.com:

Bu dengesiz insanlar topluma kotu ornek oluyor...bosanmak ciddi bir sorun yoksa akil hastaligidir..yuvanizi koruyun..esiniz temiz duzgun birisiyle sadik caliskan dogru bir insansa evlilikler devam etmeli

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title