Haberler

Resim Yarışmasını Kazananlar Hediyelerini Aldılar

Güncelleme:

"Organ Bağışı" konulu resim yarışmasında kazananlar Palm City Mersin Alışveriş Merkezi'nde hediyeleriyle buluştu.

Türkiye'nin alışveriş merkezi yönetiminde lider şirketi Cefic tarafından yönetilen Palm City Mersin Alışveriş Merkezi'nde Yenişehir İlçe Kaymakamlığı ve Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "Organ Bağış Haftası" konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Dereceye giren 20 öğrenci hediyelerini, Yenişehir İlçe Kaymakamı Sn. Mustafa Özarslan, Yenişehir Milli Eğitim Müdür Vekili Sayın Nurettin Can, Sağlık Müdür Vekili Sayın Dr. Hasan Tuzlu, İl Sağlık Müd. Şube Müdürü Sayın Dr. İbrahim Taner, Yenişehir Sağlık Müdür Vekili Sayın Dr. Fatih Dinç ve Mersin Toros Devlet Hastanesi Yöneticisi Sayın Dr. Süleyman Ülger' in de katıldığı ödül töreninde aldı. Yenişehir İlçe Kaymakamı Sn. Mustafa Özarslan konuya gösterilen duyarlılık ve yapılan yardımlardan dolayı Palm City Mersin Alışveriş Merkezi yöneticilerine teşekkür etti.

Yerel basının da katıldığı törende "Organ Bağışı" önemi üzerine kısa bir konuşma yapılarak ziyaretçiler bilgilendirildi. Dereceye giren Toros Ortaokulu, Aydınlıkevler İlköğretim Okulu ve Necdet Ülger İlköğretim Okulu öğrencilerinin resimleri alışveriş merkezinde sergilenirken, Palm City Mersin Alışveriş Merkezi de 20 öğrenciye okul çantası içerisinde; kalem kutusu, defter, boya kalemi, pastel kalem ve cetvel pergel seti hediye etti.

Mersin Toros Devlet Hastanesi Doku ve Organ Vakfı Koordinatörlüğü tarafından Organ Bağış Haftası kapsamında Palm City Mersin Alışveriş Merkezi'nde kurulan tanıtım standında ziyaretçilerin organ bağışı ile ilgili soruları yanıtlanmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Özarslan Yenişehir Türkiye Mersin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title