Haberler

Reşadiye'deki Kayıp 2 Çocuğu Arama Çalışması Sonlandırıldı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde 13 aydır kayıp olarak aranan 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı ile 8 yaşındaki Bayram Erol’u arama çalışmalarında bir bulguya rastlanmaması nedeni ile çalışmalar sonlandırıldı.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 13 aydır kayıp olarak aranan 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'u arama çalışmalarında bir bulguya rastlanmaması nedeni ile çalışmalar sonlandırıldı.

Reşadiye ilçesinde 29 Aralık 2015 tarihinde oyun oynamak için parka gittikten bir süre sonra kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşcı'nın en son görüldükleri noktaya yakın olan Kelkit çayı kenarındaki bir evin bahçesinde arama çalışması yapıldı. Cumhuriyet Savcılığına gelen bir ihbar üzerine iş makinesi ile arama yapılan arama çalışmaları yaklaşık 4 saat sürdü. Tek katlı evin bahçesinde samanlıkta yapılan arama çalışmalarında bir bulguya rastlanmadı.

Kaçırılmış olabilirler

Arama çalışmalarını olay yerinde takip eden kayıp çocuklardan Bayram Erol'un babaannesi Rukiye Erol, yine yapılan arama çalışmalarından bir şey çıkmamasının üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Çocukların bugüne kadar bulunamaması nedeni ile kaçırılma ihtimali üzerinde durduklarını ifade eden Erol, "Bu vakite kadar bulunamadığına göre halen çocuklar sağ diye bir ümit düşünüyoruz. Bugün de arama çalışması yapıldı. Bir ömrümüz daha gitti, acaba bir şey çıkacak mı çıkmayacak mı diye" dedi. Kayıp çocuklardan İbrahim Taşçı'nın polise ifadesinde bir başka kadınla ilişkisi olduğunu anlattığını ifade eden Erol, "O konu biliniyordu, araştırıldı bir şey çıkmamıştı" şeklinde konuştu.

Kayıp çocuklardan Bayram Erol'un dedesi Cemal Yücel, devletin tüm imkanlarını kullanmasına rağmen hiçbir neticeye ulaşılamadığını kaydetti. 13 aydır çocuklardan bir haber alamadıklarını ifade eden Yücel, "Ben köyde duruyorum, çalışmalara bakmaya geldik. Ama bir sonuca ulaşılamadı" diye konuştu.

Öte yandan kaybolan çocukların aileleri bir televizyon kanalında yayınlanan İnci Ertuğrul'un "Kaybolan Çiçekler" programının konuğu olmuştu. Kayıp çocuklardan Dursun Kağan Taşçı'nın babası İbrahim Taşçı, canlı yayında evli olan bir başka kadınla ilişkisi olduğu yönündeki iddiaları kabul ederek, konuyu olaydan kısa süre sonra emniyet yetkililerine söylediğini ifade etmişti. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bayram Erol Reşadiye Kelkit Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title