Haberler

Renkli Umutlar Atölyesi" Eserlerini Sergiledi

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Hanımlar Lokali kursiyerlerinin Renkli Umutlar Atölyesi’nde hazırladığı karma yağlı boya resim sergisinin açılışı yapıldı.

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Hanımlar Lokali kursiyerlerinin Renkli Umutlar Atölyesi'nde hazırladığı karma yağlı boya resim sergisinin açılışı yapıldı. 32 kursiyerin 7 ay içerisinde hazırladığı birbirinden güzel 130 eser, resim severlerle buluştu.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi sergi salonunda (ŞKM) Renkli Umutlar Atölyesi Resim Sergisine Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, eşi Seval Fadıloğlu, Şehitkamil İlçe Halk Eğitim Müdüresi Suna Sertpolat, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, ile çok sayıda kursiyer ve sanatsever vatandaş katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "2015-2016 yılı içerisinde gerçekleştirilmiş olan çalışmaların finalinde hep birlikteyiz. Ben bu noktaya gelmesinde emeği geçen hocalarıma ve siz değerli kursiyerlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Bizim bu tür sosyal tesisleri yapmamız bir şey ifade etmiyor, içerisinde sizler olmazsanız. Tabi tek boyutlu işlem değil bunlar. Bir taraftan hocalarımızın hakikaten özveriyle çalışması gerekirken, diğer taraftan sizlerin de bu işi severek yapıyor olması ayrı bir başarı hikayesini ortaya koyuyor. Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz sergide 32 kursiyerimizden yaklaşık 130 eser sergileniyor. Ben daha önce atölyede resimleri inceleme fırsatı buldum ve çok güzel eserlerle karşılaştım. İlk defa eline fırça alan kardeşlerimizin böylesine güzel eserler meydana getirmiş olması beni ziyadesiyle mutlu etti. Yine bu yıl yeni tekniklerle ilgili çalışmalar yapılmış. Hakikaten bir birinden güzel eserler ortaya çıkmış. Bundan sonraki süreçte evde imkanlar dahilinde bunu hobi olarak geliştiriyor olmanız bizi daha da mutlu edecek. Ben tekrar bu 7 aylık süreç içerisinde emeğini esirgemeyen hocalarıma ve sizlere yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah bu bir başlangıçtır, bundan sonra da devamı gelir" dedi.

"ÜMİT EDİYORUZ Kİ YAPTIĞIMIZ ESERLER RESİM SEVERLER TARAFINDAN BEĞENİLİR"

Kendilerine böylesine anlamlı bir hizmetin sunulmasından dolayı memnun kaldıklarını ifade eden kursiyerler, "Bizler bu kursa sıfırdan başladık. Daha önce elimize hiç fırça almamıştık. Hocalarımızın sayesinde 7 aylık bir eğitimin ardından resim yapmayı öğrendik. Hocalarımız bizlere resim yapmanın en ince ayrıntılarına kadar her şeyi öğretti. Hocalarımıza bizlere vermiş olduğu eğitimlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Onların sayesinde bizler bu tür eserleri ortaya çıkardık. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na da bizlere böylesine güzel bir hizmeti açtığı için ayrıca teşekkür ediyoruz. 7 aylık bir çalışmanın ardından bugün yapmış olduğumuz eserlerin sergisini gerçekleştirdik. Ümit ediyoruz ki yaptığımız eserler resim severler tarafından beğenilir. Şehitkamil Belediyesinin biz hanımlar için açmış olduğu bu kurs sayesinde neler yapabileceğimizi gösterdik. Bütün hanımların bu tesisten faydalanmalarını istiyoruz. Bu tesisler boş kalmasın. Bu hizmetlerin kıymetini bilelim ve gelip en iyi şekilde faydalanalım" şeklinde konuştu.

SERGİ 27 MAYIS TARİHİNE KADAR AÇIK KALACAK

Konuşmaların ardından, kursiyerler tarafından Fadıloğlu'na vermiş olduğu desteklerden dolayı çiçek takdim edildi. Fadıloğlu, kursiyerlere sertifikalarını verdi. Sertifika töreninin ardından serginin açılışı yapıldı. Daha sonra sergiyi gezen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kursiyerlerden eserlerin detayları hakkında bilgiler alarak, hepsini tek tek tebrik ederek, güzel çalışmaların yanlarında hatıra fotoğrafı çektirdi.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde (ŞKM) sanat severlerin beğenisine sunulan yağlı boya resim sergisi 27 Mayıs tarihine kadar açık kalacak. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title