Haberler

Renklerin Sihirli Gücü LED MASKE

Nilay Beauty Center Uzman Estetisyeni Filiz Çekin, son teknoloji ve mucize diye nitelendirdiği renklerle ve ışıklarla harmanlanıp üretilen Led MASKE hakkında bilinmeyen her şeyi açıklıyor..

Pembe maske, karbon peelingi gibi cildin yeni ve pürüzsüz görünmesi için uygulanan bir anti aging uygulamasıdır. Bu yöntem ile akne, sivilce, cilt lekesi gibi sorunlar üzerinde başarılı bir şekilde çözüm üretebilinmektedir. Adı ışık yayan diod anlamına gelen Lighthing E iting DİOD kelimelerinin kısaltılmasından gelmektedir..Cilt lekelerinin oluşumunu ciddi derecede yok eden son teknoloji ürünüdür.

LED Maske yöntemi oldukça güvenli bir uygulama olup cilt üzerinde herhangi bir ters etkisi yoktur. Ayrıca radyasyon etkisi de olmadığı klinik araştırmalar sonucu kanıtlanmıştır.

Her yaş için uygun olan led maske epilepsi hastalarına kesinlikle uygulanmaz. Led maskenin etkileri 1 veya 3 hafta arasında görülmektedir. Seanlar genellikle 20 yada 60 dakİka arası sürmektedir uygulanan cildin ihtiyacına göre haftada ortalama 2 kez yapılabilmektedir.

Özet olarak amacı ciltteki pürüzleri, sivilceleri, lekeleri ilk seansta bile gözle görülebilir tedavi etmesi..
LED maskenin kullanıldığı alanlar

Nilay Beauty Center Uzman Estetisyeni Filiz Çekin, ''bu maskeyi diğerlerinden ayıran en büyük özellik sadece cilt güzelliği için değil, tedavi için de kullanılabilir olmasıdır'' diyor. Sivilce, akne ve leke tedavisinde, cilt için eklem kas ağrıları tedavisi, yaşlanmaya bağlı oluşan lekelerde, sedef hastalığında yaşlanmaya bağlı oluşan lekelerde, yüzdeki ödem, şişlik, doku yenileme ve kan dolaşımını hızlandırmak için kullanılır..

RENKLERİN ÖNEMİ

YEŞİL IŞIK

Uygulamasının cildi sakinleştirici bir etkisi vardır ciltte fazla melanin üretimini engeller böylece cilt lekelerinin oluşumunu engeller

MAVİ IŞIK

Aknelerin tedavisinde kullanılmaktadır mavi ışıktaki ofinite özelliği sayesinde acnelerin içerisindeki prphyrins bakterileri öldürülmüş olur..

KIRMIZI IŞIK

Genellikle hasarlı doku tedavisinde ve yaşlanmış dokuların yenilenmesini aynı zamanda geniş gözenekleri sıkılaştırır..

SARI IŞIK

Ciltte detox etkisi yaratan maske kan dolaşımını düzenler..

Kaynak: Bültenler / Sağlık

Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title