Haberler

    Renault: Bu Sezon Yarış Kazanmamız Zor

    Renault müşterileri Red Bull ve Toro Rosso’nun yarış kazanabilecek bir motora sahip olabilmeleri için önümüzdeki sezonu beklemeleri gerektiğine inanıyor.

    Red Bull takım patronu Christian Horner Toro Rosso’nun iki motor arızası yaşaması ve bunun yanında bir çok sürülebilirlik sıkıntısı çekmelerinin ardından Renault’nun işleri batırdığını söylemişti. Daniel Ricciardo bir tur geride altıncı olmuş, Daniil Kvyat yarışa başlayamamış, Carlos Sainz dokuzuncu olmuş ve Toro Rosso’daki takım arkadaşı Max Verstappen güç ünitesi sorunuyla yarış dışı kalmıştı.

    Ricciardo’nun 2014’te üç yarış kazanmasının ardından Renault kış arasında Mercedes ile farkı kapatmayı umuyordu, ancak bu olmadı.

    Renault’dan Cyril Abiteboul gelişim potansiyelleri hakkında şöyle konuştu; “Yarış kazanabilecek bir motor bu yıl olabilecek bir şey değil, bunu biliyoruz. Yarışlar kazanabilmek için sadece motor değil, araç ve sürücülerin de katkısı gerekiyor.” dedi.

    Benzer haberler için TRF1.net

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Daniel Ricciardo Max Verstappen Renault Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title