Haberler

Ren Kahramanı' Bulundu... Cesedi Ren Nehrinde 100 Kilometre Sürüklenmiş

Almanya'nın Köln kentinde, 15 Mart'ta Ren nehrinde boğulmak üzere olan iki kız çocuğunu kurtardıktan sonra nehirde kaybolan Ali Kurt'un cesedi bulundu. Üç çocuk babası Ali Kurt'un cesedinin nehrin akıntısıyla 100 kilometre uzağa sürüklendiği ortaya çıktı. Dün öğle saatlerinde Xanten ile Kalkar kentleri arasında bir gemi nehirde cesede çarptı. Gemi kaptanı durumu sahil koruma ekiplerine bildirdi. Sahil koruma ekipleri cesedi sudan çıkarttı. Cesette yapılan ilk incelemede 13 gündür kayıp olan Ali Kurt olduğu anlaşıldı. Köln polisi, Kurt ailesini arayarak acı verdi. Ancak cesedin Ali Kurt'a ait olup olmadığının kesinleşmesi için adli tıpta da inceleme yapıldı. Akşam saatlerinde cesedin Ali Kurt'a ait olduğu kesinleşti. Ali Kurt'un Köln'de yapılacak cenaze merasiminin ardından yine Köln'de toprağa verilmesi bekleniyor. Ali Kurt'un yaşamından ümidini kesen ailesi bir süredir, en azından cesedinin bulunabilmesi için yoğun çaba sarf ediyordu.

ALİ KURT NASIL KAYBOLDU

Ali Kurt, 15 Mart tarihinde Köln'deki evinde çocuklarıyla otururken Ren nehrinden gelen sesleri duydu. Pencereden baktığında 6 ve 10 yaşlarında iki kız çocuğunun nehre düştüğünü gördü. Çocuklarına, 'Nehre çocuklar düşmüş, onları kurtarmaya gidiyorum, hemen geleceğimö diyerek dışarıya koştu. Ayakkabılarını çıkartarak hiç tereddüt etmeden nehre atladı. İki çocuğu kurtarmayı başardı. Ancak kendisi nehirden çıkamadı. İki kez suya battıktan sonra nehrin sularında kayboldu. Ali Kurt'un kurtardığı çocuklardan 6 yaşındaki Claudette hastanede yaşamını yitirdi. Ali Kurt ise o günden beri yapılan tüm aramalara rağmen bulunamıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

ali kurt Almanya köln Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title