Haberler

Rektör Yarılgaç'dan Hayırsever İş Adamı Çetinceviz'e Teşekkür

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Tarık Yarılgaç, üniversite bünyesinde inşa edilen Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nin binasının yapımını üstelenen hayırsever iş adamı İhsan Çetinceviz'e teşekkür etti.

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Tarık Yarılgaç, üniversite bünyesinde inşa edilen Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nin binasının yapımını üstelenen hayırsever iş adamı İhsan Çetinceviz'e teşekkür etti.

Çetinceviz ile üniversite kampüsünde bir araya gelen Yarılgaç, yapımı devam eden binada incelemelerde bulundu.

Yarılgaç, burada yaptığı konuşmada, yapılan her desteğin şehri ile bütünleşerek büyümeyi amaç edinen ODÜ için çok değerli olduğunu söyledi.

Çetinceviz'e katkılarından dolayı teşekkür eden Yarılgaç, şöyle konuştu:

"Üniversite olarak hem akademik hem de fiziksel gelişim sürecinde bugüne kadar önemli mesafeler kat ettik. Özellikle şehri ile ve bu şehrin değerleriyle bütünleşen bir üniversite olma yolunda önemli adımlar attık ve devam eden projelerimizle de büyümeyi sürdürüyoruz. Ortaya konulan her yeni proje bizi hedeflerimize her geçen gün biraz daha yaklaştırıyor. Üniversitemize yapılan her katkı bizim için çok değerli. Bu noktada çalışanlarımız ve öğrencilerimiz için son derece önemli olan Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nin yapımlarını üstlenerek örnek bir davranış sergileyen Çetinceviz ailesine, bu anlamlı destekleri için bir kez daha şükranlarımı sunuyorum."

Hayırsever iş adamı Çetinceviz ise projenin maliyetlerini üstlenerek üniversitenin gelişiminde kendilerinin de bir katkıları olmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.

Kaynak: AA / Yerel

Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title