Haberler

Rektör Vatan Karakaya Açıklaması

Ahi Evran Üniversitesine Rektör olarak atanan Vatan Karakaya, Kudret Saylam’dan görevi devraldı.

Ahi Evran Üniversitesine Rektör olarak atanan Vatan Karakaya, Kudret Saylam'dan görevi devraldı.

Kırşehirliler ile birlikte Ahi Evran Üniversitesi akademik personeline seslenen Karakaya, kültür hazinesinden beslenen bir ahi evranlı olarak hizmet bayrağını devraldıklarını söyledi. Rektör Karakaya konuşmasında, "Saygıdeğer Kırşehirliler, Üniversitemizin kıymetli akademik ve idari personeli; Rektörlük görevine başlamış bulunmaktayım. Kırşehir'de filizlenen ve eşsiz bir kültür hazinesinden beslenen Ahi Evran Üniversitesi'nin mensubu olarak hizmet bayrağını devralmanın gururunu yaşıyor, sorumluluğunu omuzlarımda hissediyorum" dedi.

Değişim ve dönüşümü başlatmak üzere çalışmalarına süratle başladığını anlatan Karakaya, "Üniversitemizde değişim ve dönüşümü gerçekleştirmek üzere çalışmalarımıza süratle başlıyoruz. Bu değişim ve dönüşümün ancak el birliğiyle gerçekleştirileceğine inanıyorum. Üniversitemizin tüm öğretim elemanlarıyla birlikte, bilimin, hoşgörünün, sevginin ve kardeşliğin bayraktarlığını yapmayı sürdüreceğimizden şüpheniz olmasın.

Üniversitemize hizmet yolunda buluşmak, yarınlarda daha güzeli paylaşmak dileğiyle tüm kamuoyuna, akademik ve idari personelimize teşekkür eder, saygılar sunarım" diye konuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kudret Saylam Kırşehir Karakaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title