Haberler

Rektör Özer'den Beü İlahiyat Fakültesi İçin Yeni Binası Müjdesi

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) İlahiyat Fakültesi için yapılacak olan yeni hizmet binasının proje aşamasında sona gelindi.

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) İlahiyat Fakültesi için yapılacak olan yeni hizmet binasının proje aşamasında sona gelindi. BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer bina inşasının en yakın zamanda başlayacağı müjdesini verdi.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer; Rektör Yardımcıları, ilgili daire başkanları ve akademisyenlerle birlikte yeni yapılacak olan İlahiyat Fakültesi Derslikler ve Ofis Binası alanında incelemelerde bulundu.

Projenin ayrıntıları hakkında bilgi veren Rektör Özer, Farabi Kampüsü içinde 2016 yatırım programına alınan ve uygulama projesi hazırlanması devam eden, İlahiyat Fakültesi eğitim binasının, uygulama projesinin 2016 sonunda tamamlanacağı binanın inşasına 2017 yılı içerisinde başlanacağını belirtti.

Bülent Ecevit Üniversitesi'nin sosyal bilimler alanında en çok tercih edilen fakültelerinden biri olan İlahiyat Fakültesi; Temel İslam Bilimleri, Felsefe ve Din Bilimleri, İslam Tarihi ve Sanat bölümü olarak üç anabilim dalında; İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi Programı, İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi Bölümü'nde faaliyet gösteriyor. Fakültenin bugün itibariyle birinci ve ikinci öğretim programlarında 1.053 öğrenci ve 41 öğretim elemanıyla eğitim hayatına devam ediyor.

"35 bin öğrenci BEÜ çatısı altında öğrenim görecek"

İlahiyat Fakültesi Derslikler ve Ofis Binasının 2017 itibariyle hizmete başlamasını öngördüklerini söyleyen Rektör Prof. Dr. Özer: "Üniversitemizde bir yandan akademik faaliyetlerimize devam ederken bir yandan da günümüz ve gelecek yılların da ihtiyaçlarına cevap verecek yapılar inşa ediyoruz. İlahiyat Fakültesi üniversitemizin önemli fakültelerinden biridir. Burada verilecek nitelikli eğitim gelecek nesillerin için atılacak önemli bir adımdır. Bu nedenle verilen eğitime, yürütülen projelere ve yapılan her faaliyete her zaman desteğimizi sürdüreceğiz. Bu doğrultuda Farabi Kampüsü'nde yapılacak yeni binada öğrencilerin en rahat şekilde öğrenim görmeleri için tasarlanmış ferah derslikler bulunacak. Özel olarak tasarlanmış dil eğitimi derslikleri, kütüphane ve etüt merkezleri de bulunacak. Bu bina eğitim-öğretim faaliyetlerinin dışında sosyal alanları ve diğer mekanlarıyla öğrencilerimizin hizmetinde olacak. Bu projenin bitmesi ve hizmete girmesiyle birlikte öğrenci ve akademisyenlerimizin çalışmaları için nitelikli ve motive edici bir yapı elde edilmiş olacak. Her geçen gün artan öğrenci sayımızı ve sürekli gelişip büyüyen üniversitemizin eğitim- öğretim alanında gelecekteki ihtiyaçlarına da cevap verecek olan İlahiyat Fakültesi Derslikler ve Ofis Binası projesinin en kısa zamanda tamamlanarak hizmete girmesi için büyük çaba sarf ediyoruz, bu süreci başarıyla takip eden Yapı İşleri Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Burak Öz'e teşekkür ediyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Ecevit Üniversitesi Mahmut Özer Farabi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title