Haberler

Rektör Özcan'dan Başkan Şahin'e Ziyaret

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, 30 Mart yerel seçimlerinde Osmaneli Belediye Başkanı seçilen Münür Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, 30 Mart yerel seçimlerinde Osmaneli Belediye Başkanı seçilen Münür Şahin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Prof. Dr. Özcan, Başkan Şahin'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İlerleyen günlerde üniversitenin, belediyeye desteklerinin artarak devam edeceğini belirten Prof. Dr. Özcan, yeni geliştirilecek projelerde yer alacaklarını söyledi. Osmaneli Belediye Başkanı Şahin ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Amacımız, Osmaneli'yi yaşanılabilir modern bir ilçe haline getirmek. Bunun için de önemli projelerimiz var. Hayata geçireceğimiz projelerle Osmaneli'nin çehresini değiştireceğiz. Bu projelerde en çok desteği üniversitemizden göreceğimize inanıyorum. Üniversite, belediye ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarla Osmaneli'yi bulunduğu yerden bir adım daha ileriye götürmenin çabası ve gayreti içinde olacağız" diye konuştu. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Münür Şahin Azmi Özcan Osmaneli Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title