Haberler

Rektör Kocacık Gemerek ve Şarkışla İlçelerini Ziyaret Etti

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof.Dr.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Kocacık'ın ilçe ziyaretleri kapsamında Gmerek Meslek Yüksek Okulu ile Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret ettiği bildirildi.

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Gemerek ve Şarkışla ilçelerini ziyaret etti

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Kocacık'ın ilçe ziyaretleri kapsamında Gmerek Meslek Yüksek Okulu ile Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret ettiği bildirildi.

Kocacık, Gemerek ziyaretinde Kaymakam Yusuf Özbey, Belediye Başkanı İrfan Sağırkaya ve Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kasım Özgen ile görüştü. Kaymakam Özbey ile Belediye Başkanı Sağırkaya'ya desteklerinden dolayı plaket veren Kocacık, ilçedeki balık çiftliği ve Sızır Şelalesi'ni gezdi.

Daha sonra Şarkışla'ya giden Kocacık, İlçe Kaymakamı Davut Gül, Belediye Başkanı Kasım Gültekin ve Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Metin Erol'la birlikte, ilçede açılması planlanan yüksekokul binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Muhabir: Serhat Zafer

Yayıncı: Cemal Coşkun - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Şarkışla Gemerek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title