Haberler

Rektör Harmandar, Vali Güvençer'i Ziyaret Etti

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Mansur Harmandar, Vali Mustafa Hakan Güvençer'i makamında ziyaret etti.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Mansur Harmandar,  Vali Mustafa Hakan Güvençer'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güvençer, ikinci kez rektörlük görevine atanan Harmandar'a çalışmalarında başarılar diledi.

Muğla'nın üniversiteyle bir bütün olduğunu belirten Güvençer, "Muğla'nın Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi gibi bir değere sahip olması büyük bir şans. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin Muğla halkına katkısının her geçen gün artacağına inanıyorum" dedi.

Harmandar ise yeni dönemde ise eksik kalan projeleri tamamlamak için çaba göstereceklerini dile getirdi.

Üniversite'nin Muğla'ya katkısının artması için çalışacaklarına işaret eden Harmandar, "Üniversitemizi araştırma, yayın ve halka hizmet bakımından Türkiye ve dünyada öne çıkarmayı amaçlıyoruz. Bundan sonra da edinmiş olduğum tecrübeyi dikkate alarak, üniversitemizi daha güzel günlere taşıyarak Muğlamız ile bütünleştireceğiz" diye konuştu. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mustafa Hakan Güvençer Mansur Harmandar Hakan Güvençer Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title