Haberler

Rektör Gür'den İade-i Ziyaretler

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, yeni görevi nedeniyle kendisine yapılan kutlama ziyaretlerine, iade-i ziyarete başladı.

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, yeni görevi nedeniyle kendisine yapılan kutlama ziyaretlerine, iade-i ziyarete başladı. Gür, kendisine çiçek gönderme yerine 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Yardım Kampanyasına yapılan bağış miktarının da 27 bin TL'yi bulduğunu açıkladı.

İade-i ziyaretler kapsamında Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür eden GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Gaziantep Üniversitesi'nin kentini kucaklayan bir üniversite olmaya devam edeceğini vurguladı. Göreve başladığından buyana Türkiye'nin birçok ilinden binlerce kişinin kutlama ziyaretinde bulunduğunu kaydeden Rektör Gür, "Bu ziyaretlerin hepsi benim için çok değerli. Ama, özellikle üniversitem, Gaziantep ve ülkem için işbirliklerini konuştuğumuz ziyaretlerin ayrı bir önemi var. İnşallah bu ziyaretlerde aldığımız işbirliği kararlarını uygulamaya koyacağız. Kutlama ziyaretinde bulunan, çağrımıza uyarak Başbakanlığımız tarafından başlatılan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Yardım Kampanyası'na yaklaşık 27 bin TL'lik bağışta bulunan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Rektör Gür'ün iade-i ziyarette bulunduğu Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da Gaziantep Üniversitesi ile ilişkilerin daha da geliştirilerek devam edeceğini vurguladı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Cemalettin Yılmaz Şehitkamil Şahinbey Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
title