Haberler

Rektör Gül Öğrencilerle Buluşmaya Devam Ediyor

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, fakülteleri ziyaret ederek, öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Kısa bir süre önce Edebiyat Fakültesi'nin ilk dersine katılan Prof. Dr. Talip Gül, ardından Veteriner Fakültesi'ndeki öğrencilerle buluşarak beraber ders dinledi. Ardından öğrencilerle sohbet eden Rektör Gül, başarmanın yolunun çalışmaktan geçtiğini söyledi. Başta aileleri olmak üzere memleketlerinin ve ülkelerinin kendilerinden çok şey beklediğini dile getiren Gül, "Siz gençler bu ülkenin umudusunuz, bu yüzden azimle ve inatla çalışmak zorundasınız" dedi. Her daim öğrencilerin yanında olacaklarını kaydeden Gül, her türlü sorunlarında yanı başlarında olduklarını bilmelerini istedi. Hedefleri, projeleri olan her öğrenciyi sonuna kadar desteklediklerini belirten Gül, "Varsa projeleriniz gelin bize her şekilde destek vermeye hazırız. Yeter ki hayallerinizden ve hedeflerinizden vazgeçmeyin. Her zaman arkanızdayız bunu unutmayın" diye konuştu.

Daha sonra öğretim elemanlarıyla bir araya gelen Rektör Gül, onların sorunlarını dinleyerek, fakülte bazında yapılacaklar konusunda bilgi alışverişinde bulundu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dicle Üniversitesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title