Haberler

Rektör Budak'ın İsmi Konferans Salonuna Veridi

Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'na Ocak ayı içerisinde vefat eden Rektör Prof.Dr.Gökhan Budan'ın adı verildi.

Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'na Ocak ayı içerisinde vefat eden Rektör Prof. Dr. Gökhan Budan'ın adı verildi.

Bayburt Üniveritesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Üniversite Senatosu'nun aldığı kararla İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nun ismi Prof. Dr. Gökhan Budak Konferans Salonu olarak değiştirildiği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ocak ayında, Erzurum'daki evinde hayatını kaybeden Rektör Prof. Dr. Gökhan Budak'ın ismini görev yaptığı üniversitemizde yaşatma kararı aldık. Yaklaşık altı ay gibi kısa bir süre Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü görevinde bulunan ve çalışkanlığı, samimiyeti, mütevazi kişiliği ile herkesin sevgisini kazanan merhum Prof. Dr. Gökhan Budak'ın ismini üniversitemizde yaşatma kararı aldık." - BAYBURT

Kaynak: AA / Yerel

Bayburt Üniversitesi Gökhan Budak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title