Haberler

Rektör Bircan, A Haber'de Gündemi Değerlendirdi

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, A Haber kanalında yayınlanan ‘Memleket Meselesi’ programına konuk olarak, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, A Haber kanalında yayınlanan 'Memleket Meselesi' programına konuk olarak, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Salih Nayman'ın sunuculuğunu yaptığı programa ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'ın yanı sıra eski Emniyet Genel Müdürü Kemal Çelik, Avrupa Parlamentosu eski Milletvekili Ozan Ceyhun, 21. Dönem Milletvekili Ömer Vehbi Hatipoğlu konuk olarak katıldı. Programda Meclis'te gündem konusu olan idam yasası, Musul-Kerkük planı, FETÖ ile mücadelede gelinen son nokta gibi konular masaya yatırıldı.

Yaklaşık 2 saat süren programda, gündemdeki konular ile ilgili görüşlerini bildiren ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bircan, Üniversitede mevzuat cehenneminden kurtularak sistemin daha hızlı ilerleyebildiği, bireyin daha aktif çalışabildiği bir ortam oluşturmak için çalıştıklarını belirtti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Cavit Bircan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title