Haberler

Rektör Bağcı'dan Anneye Son Görev

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı'nın tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında vefat eden annesi Huri Bağcı, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı'nın tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında vefat eden  annesi Huri Bağcı, gözyaşları içinde toprağa verildi. Rektör Bağcı, tabutunu omuzunda taşıyarak annesini son yolculuğuna uğurladı.

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı'nın annesi Huri Bağcı, bir süredir tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastenesi'nde dün akşam organ yetmezliğinden yaşamını yitirdi. Annesinin ölüm haberini uluslararası bir fuar için gittiği Kuveyt'te öğrenen Rektör Bağcı, acilen uçakla Denizli'ye döndü. Huri Bağcı için bugün öğle vakti Yüreğil Mahallesi'ndeki Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Rektör Prof. Dr. Bağcı'nın çok üzgün olduğu gözlenirken, cenaze törenine Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Ak Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, ilçe belediye başkanları, Pamukkale Üniversitesi'ne bağlı fakültelerin dekanları, öğretim üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Denizli Müftüsü Mehmet Aşık'ın kıldırdığı namazın ardından helallik alındı.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, daha sonra annesinin tabutunu omzunda taşıyarak Yüreğil Mahallesi Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlayıp, taziyeleri kabul etti. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pamukkale Üniversitesi Hüseyin Bağcı Ak Parti Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title