Haberler

Rektör Atamaları

ADÜ Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Bircan: "El birliği ile, bize oy veren, vermeyen herkesle birlikte çalışıp güzel hizmetlere imza atmak istiyoruz"

Yükseköğretim Kurulunun önerdiği adaylar arasından Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Cavit Bircan, üniversiteyi hak ettiği noktaya getirmek için el birliğiyle çalışacaklarını söyledi.

Prof. Dr. Bircan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rektörlüğe atanmasından onur duyduğunu, güzel hizmetlere imza atma hedefinin bulunduğunu belirtti.

"Öncelikle eski yöneticilere hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sağolsunlar üniversiteyi buraya kadar getirdiler" ifadesini kullanan Bircan, şöyle konuştu:

"Bundan sonra emaneti teslim alıyoruz ve elimizden geleni yapıp üniversiteyi hak ettiği yere getirmeye çalışacağız. El birliği ile, bize oy veren, vermeyen herkesle birlikte çalışıp güzel hizmetlere imza atmak istiyoruz. Dargınlık, küskünlük istemiyoruz. Üniversitemizin en iyi yere gelmesi için uğraşacağız."

1993 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Bilim ve Teknolojisi Bölümü'nden mezun olan Prof. Dr. Cavit Bircan, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Ohio State Üniversitesinde yüksek lisans eğitimini, ardından doktora eğitimini tamamladı. 2002 yılında ADÜ Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nde yardımcı doçent olarak göreve başlayan Bircan, 2006 yılında doçent, 2011 yılında ise profesör unvanlarını aldı.

Prof. Dr. Bircan'ın gıda güvenliği, kimyası ve toksikolojisi alanlarında çalışmaları bulunuyor. - Aydın

Kaynak: AA / Güncel

Adnan Menderes Üniversitesi Cavit Bircan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (1)

mk:

halkın iradesine saygı duyun diyenler üniversitelerde hocaların iradesine saygı duyulmasını istemiyor mu acaba

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title