Haberler

Rektör Aslan, Üniversite Personeliyle Vedalaştı

AĞRI (İHA) – Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, görev süresinin bitimine az bir süre kala düzenlenen veda programında tüm üniversite personeliyle bir araya geldi.

AĞRI (İHA) – Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, görev süresinin bitimine az bir süre kala düzenlenen veda programında tüm üniversite personeliyle bir araya geldi.

Kültür ve Kongre Merkezi Osmanlı Konferans Salonunda düzenlenen veda programına akademik, idari personel ile işçiler katıldı. Programda ilk olarak üniversitesinin kuruluşundan bugüne kadar geçen zaman içerisinde kampüs çalışmaları ve fiziki yapılaşmanın yer aldığı video gösterimi yapıldı. Özgeçmişinin okunmasının ardından konuşmasına 3 gün önce yaşanan hain saldırıda şehit olan 44 vatandaşımıza Allah'tan rahmet dileyerek başlayan Prof. Dr. Aslan, "PKK'dan FÖTÖ'ye kadar bütün terör örgütlerini lanetliyorum. Şehit yakınlarımıza başsağlığı, yaralı vatandaşlarımızı da acil şifalar diliyorum" dedi.

Üniversite yerleşkesinin mevcut haline ulaşmasında katkılarını esirgemeyen herkese teşekkür eden Prof. Dr. Aslan, "Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Başbakanımız, hükümetimiz, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ve saygıdeğer iş adamı İbrahim Çeçen Beyle Sayın Abdolbari Goozel Beye, Sayın Celal Oruç Beye, Sayın Adalet Turan Beye, rahmetli Hayrettin Atmaca Beye ve ismini sayamadığımız küçük büyük yardımlarda bulunan Ağrılı vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Gece gündüz demeden büyük bir özveriyle görev yapan akademisyenlere ve idari personele de yürekten teşekkür ettiğini dile getiren Prof. Dr. Aslan, "Acısıyla tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle hep birlikte sekiz yıl geçirdik. Bu kampüsün, bu üniversitenin bu hale gelmesinde buradaki her bir arkadaşımızın ayrı ayrı emeği var. Yürekten söylüyorum ki bu üniversite sizlerin eseri, bunun için sizlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Program, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güray Okyar'ın akademik personel adına, Genel Sekreter Ali Balkis'in de idari personel adına Rektör Prof. Dr. İrfan Aslan'a plaket takdimi ile sona erdi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Çeçen İrfan Aslan Ağrı Yerel Haberler

title