Haberler

Reklamcı Olçak ve Oğlunun Cenazesi Adli Tıp'a Getirildi

Darbe girişiminde bulunan askerlerin dün Boğaziçi Köprüsü'nde ateş açması sonucu hayatını kaybeden reklamcı Erol Olçak ile 16 yaşındaki oğlu Abdullah Olçak'ın cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Darbe girişiminde bulunan askerlerin dün Boğaziçi Köprüsü'nde ateş açması sonucu hayatını kaybeden reklamcı Erol Olçak ile 16 yaşındaki oğlu Abdullah Olçak'ın cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Cenaze aracında Olçak'ın kardeşi Cevat Olçak yer aldı. Ünlü reklamcının çok sayıda yakını da Adli Tıp Kurumu'na geldi. Yakınları burada birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü. Yakınlarından edinilen bilgiye göre, Olçak, oğluyla birlikte darbe girişimini protesto etmek için Boğaziçi Köprüsü'ne gitti. Burada barikat kuran askerler, uzaktan kalabalığa doğru ateş etti. Açılan ateşte Erol Olçak, oğlu Abdullah ile bazı kişiler hayatını kaybetti.

Öte yandan dün akşam hayatını kaybedenlerin cenazeleri de Adli Tıp Kurumu'na gelmeye devam ediyor. Hayatını kaybedenlerin yakınlarının ağıtlar yaktığı görüldü.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title