Haberler

Reklam, Medya, Pazarlama ve İletişim Dünyasının Tüm Paydaşlarını Buluşturan ve Turkcell Ana...

Ana teması 'Fark Yaratmak' olan 25.Kristal Elma Ödül Töreni'nin açılışında konuşan Reklamcılar Derneği Başkanı Alper Üner; '3 dolu günün sonuna yaklaşıyoruz.

Ana teması 'Fark Yaratmak' olan 25.Kristal Elma Ödül Töreni'nin açılışında konuşan Reklamcılar Derneği Başkanı Alper Üner; '3 dolu günün sonuna yaklaşıyoruz. Bu yıla kadar bir yarışma ve bir ödül töreni olarak geçen Kristal Elma, bu yıl atölye çalışmaları, paneller, seminerler ve konferanslar içeren bir festivale dönüştü. 1 ödül töreni, 5 yarışma töreni, 2 parti ile birlikte toplam 75 etkinlik ve 120 konuşmacıya ulaştık. Ama Kristal Elma'yı 25 yıldır Kristal Elma yapan, bu gece. Ödüllerin dağıtıldığı gece, cesaretli yaratıcılığın ödüllendirildiği gecedir.

Peki cesaretli yaratıcılık ne demek? Bu, daha güçlü markalar yaratmak demek. Daha güçlü markaların ekonomiye daha fazla katkı sağlıyor olması demek. Bundan seneler önce Reklamcılar Derneği'nin yaptığı Kristal Elma seminerlerinden birinde telaffuz edilen 'bir ülke markaları kadar güçlüdür' söylemi, bunun ne kadar isabetli bir saptama olduğunu gösteriyor. Çünkü markalar ülke ekonomisinin dinamosudur. Çünkü markalar, sadece ülke içinde değil, uluslararası arenada da bir ülkeye değer katan en önemli katkılardan biridir.

Ve bu markaları marka yapan, benzerlerinden ayrılmalarında, tanınıp sevilmelerinde, sevilip seçilmelerinde, zihinlerde ön sıralara yerleşmelerinde önemli rol oynayan, reklamdaki yaratıcılık ve hatta cesaretli yaratıcılıktır. Umuyorum ki bu 4 günün sonunda festivalimiz, yaratma cesaretinin artmasına vesile olmuştur. ? dedi.

Festivalin ana sponsoru Turkcell'in Pazarlama İletişim Direktörü Alpay Alptekin de törende yaptığı konuşmada, Kristal Elma sponsorluğunun Turkcell'in yaratıcılığı ve yeniliği destekleme misyonuyla örtüştüğünü belirterek şunları söyledi:

'Kristal Elma alanında fark yaratan işlere imza atmış konuşmacılarıyla, reklam ve pazarlama dünyasından katılımcılarıyla ve zihin açıcı zengin konularıyla 'yaratıcılık festivali' tanımlamasını sonuna kadar hak ettiğini gösterdi. Festivalin bu yıl kazandığı yeni boyut ve sektörün yoğun katılımı bizi çok heyecanlandırdı ve sektörün geleceği açısından umutlandırdı. Kristal Elma'nın ana sponsoru olarak, Türkiye'deki pazarlama ve reklam endüstrisi için önemli bir adım olduğuna inandığımız bu yaratıcılık festivalini desteklemekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Günümüzün değişen dünyasında mobil teknolojiler sayesinde pazarlama ve teknoloji birbirine çok yakınlaştı ve yepyeni bir yaratıcılık anlayışı ortaya çıktı. Müşteriye odaklanırken mobil iletişimin önemini biliyoruz ve 'teknoloji ile değer yaratmak' vizyonumuz çerçevesinde pazarlamacılarımıza tam isabetli ve odaklı mükemmel bir hedefleme olanağı sağlarken, müşterilerimizin de kendilerine yönelik ürünlerden ve tekliflerden haberdar olmasını sağlıyoruz. Festival, bizim için bunu mümkün kılan Turkcell Yeni Medya çözümlerimizi sektörle buluşturduğumuz ve anlattığımız başarılı bir platform oldu.? Sunuculuğunu Ece Üner'in üstlendiği 25.Kristal Elma Ödül Töreni, Kenan Doğulu konseriyle sona erdi.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title