Haberler

Rekabet Kuruluna Devralma Başvuruları

Siemens'in Bosch'a devri için Rekabet Kuruluna başvuruldu.

Robert Bosch GmBH tarafından, BSH Bocsh und Siemens Hausgerate GmBH'nin yüzde 50'sinin ve Siemens-Electrogerate GmBH'nin devralınması için Rekabet Kuruluna başvuruldu.

Söz konusu başvuruya ilişkin duyuru, Rekabet Kurumunun internet sitesinde yayımlandı.

Buna göre, Robert Bosch GmBH tarafından, BSH Bocsh und Siemens Hausgerate GmBH'nin paylarının yüzde 50'sinin ve Siemens-Electrogerate GmBH'nin paylarının tamamının devralınması için başvuru yapıldı.

Kemerköy ve Yeniköy termik santralleri ile maden sahalarının satış ve işletme hakkı ve Kemerköy Liman Sahası işletme hakkının Limak ve IC İÇDAŞ'ın ortaklığında kurulan Kemerköy Liman Hizmetleri AŞ ve Yeniköy Kemerköy Elektrik Üretim AŞ'ye devri için başvuruldu.

Radore Veri Merkezi Hizmetleri AŞ mevcut pay sahiplerinin yüzde 57'sini temsil eden paylarının İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı AŞ ve Doğuş SK Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı AŞ tarafından devralınması için de Kurul'a başvuruda bulunuldu. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Siemens Yeniköy Bosch Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title