Haberler

Rekabet Kurulu Acun Ilıcalı ile İlgili Kararını Verdi

Güncelleme:

MNG Sanal Ürün Pazarlama AŞ ile MNG Radyo TV ve Medya Hizmetleri AŞ'nin her birinin yüzde 32 hissesinin Ali Acun Ilıcalı tarafından devralınması işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı.

İZİN VERİLDİ

Rekabet Kurumu, MNG Sanal Ürün Pazarlama AŞ ile MNG Radyo TV ve Medya Hizmetleri AŞ'nin her birinin yüzde 32 hissesinin Ali Acun Ilıcalı tarafından devralınması işlemine izin verdiğini duyurdu. Duyuruda şu ifadelere yer verildi: "MNG Sanal Ürün Pazarlama San. ve Dış Tic. A.Ş. ile MNG Radyo TV ve Medya Hizmetleri A.Ş.’nin her birinin %32 oranında hissesinin Ali Acun Ilıcalı tarafından devralınması işlemine izin verildi."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Acun Ilıcalı Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

kızmuz:

acun abi allah yolunu açık etsin arkanda büyük sevenin unutma

20
43
yanıtYanıtla
tülay Özgen:

meyve veren ağaç taşlanır bu böyledir. Ben sayın Acun Ilıcalığı takdir ediyorum, rahmetli annemin memleketi erzurumlu olduğu içinde kendisini ç. ok seviyorum. . Allah yolunu açık etsin. Çalışkan insanları severim. . . .

13
10
yanıtYanıtla
riçırd gir:

ACUN MUHABİRKEN HÜLYA AVŞAR''I TAKİP EDERDİ HÜLYA HANIMDA ONA SEMPTİ GÖSTERİRDİ. BAKIN ŞİMDİ ACUN BAŞARILI BİR YAPIMCI OLDU VE HÜLYA AVŞAR SÖNMÜŞKEN GENE ALEVLENDİRDİ KADINI PİYASAYA SÜRDÜ. İYİ OL İYİLİK BUL BUDUR.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title