Haberler

Rehinelerin Tercümanı: Yalan Söylemek Zorunda Kaldım

Güncelleme:

Kurtarılan rehinelerin tercümanı, "101 gün boyunca zaman zaman yalan söylemek zorunda kaldım. Hep güzel şeylerden bahsetmeye çalıştım." dedi.

IŞİD'in elinden Türk rehinelerin kurtarılması ile ilgili ortaya ilginç bilgiler çıktı. Rehinelerin, 101 gün boyunca 8-9 kez yer değiştirdiği öğrenilirken, rehinelerle IŞİD militanları arasında tercümanlık yapan kişi de ilginç açıklamalar yaptı.

YALAN SÖYLEMEK ZORUNDA KALDIM

Tercümanın aktardığı bilgiler şöyle: "Diğer personel onlarla hiç görüşmedi. İrtibatta olan bendim, işim zordu. IŞİD mensuplarıyla bire bir irtibat halinde kalmak zorunda kaldım. 101 gün boyunca zaman zaman yalan söylemek zorunda da kaldım. Ama buradakilerin morallerini yüksek tutmak zorundaydım. Hep güzel şeylerden bahsetmeye çalıştım, zaman zaman yalan söylemek zorunda da kaldım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

şilan:

sizin özgürlüğünüzde yalan esaretizde yalan.

16
25
yanıtYanıtla
leyla:

SİZLERİ SEVİNDİREMEDİĞİMİZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ. kELLE kesme videoları beklediniz rehineler ölsün istediniz ama nafile üzüntünüz ondan canım benim.

yanıt0
yanıt0
vatan:

hüzün göz yaşı bekliyordunuz olmadı gene dimi.

21
19
yanıtYanıtla
Masal dinlemek sizin beyni tahrip etmek:

(5) Yorumsuz DİKKAT: bunlar tamamen düzmece rehin falan alındıkları yoktu onlar sizin evinizde oturduğunuz halden daha rahattılar fakat ülkeyi bir işid mağduru göstermek için yapılmış bir hileydi şimdi onların ülkeye getirilmesinin sebebi yapmış oldukları yalanın koalisyonca bertaraf edilmesiydi yoksa onlar öldürecekti kısası bu.

15
17
yanıtYanıtla
fasofiso:

yazık olmuş onlara saç sakal birbirine karışmış. baksanıza her biri en az 10 kilo vermiş. işkence izleri falan kim bilir ne haldeydiler vahh vah vah

12
18
yanıtYanıtla
dikkat:

bunlar tamamen düzmece rehin falan alındıkları yoktu onlar sizin evinizde oturduğunuz halden daha rahattılar fakat ülkeyi bir işid mağduru göstermek için yapılmış bir hileydi şimdi onların ülkeye getirilmesinin sebebi yapmış oldukları yalanın koalisyonca bertaraf edilmesiydi yoksa onlar öldürecekti kısası bu.

12
18
yanıtYanıtla
güzel yorum gerçekten:

okuduğum en mantıklı yorum kardeş bravo iyi etüd etmişsin olayı

yanıt0
yanıt0
DİKKAT:

DİZİLERİ TAKİP ETTİKLERİ GİBİ BİDE ÜLKELERİNİN AKİBETİNİN NE OLACAĞINI MERAK ETSELER BELKİDE BU YORUMU HERKES YAPARDI

yanıt0
yanıt0
zerin:

sizin yalan düzmecelerinize kargalar bile güler. zaten kendiniz orda savaşıyorsunuz. yılardan beri oraya tank top taşıyorsunuz. utanmadan birde kahramanlık destanı yazıyorsunuz. iyiki çatışma olmamış

14
14
yanıtYanıtla
trbzn:

kendin çalıyosun kendin oynuyosun sahne senin.

24
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title