Haberler

Eşini Arkadaşıyla Birlikte Sanan Alkollü Şahıs, Kan Döktü

Güncelleme:

Alkol aldıktan sonra evine çağırdığı arkadaşını 'eşimle ilişkin mi var' diyerek defalarca bıçaklayıp rehin tutan şahıs, özel harekat polislerinin operasyonuyla yakalandı.

Kahramanmaraş'ta alkol aldıktan sonra evine kahve içmeye çağırdığı arkadaşını "eşimle ilişkin mi var" diyerek defalarca bıçaklayan rehin tutan kişi, özel harekat polislerinin operasyonuyla yakalandı, rehine hastaneye kaldırıldı.

"GEL KAHVE İÇELİM"

Mevlana Mahallesi 25. Sokak'ta evli ve 3 çocuk babası A.Ö, iş yerinden arkadaşı R.P. ile evlerinin yakınlarında alkol aldı. Daha sonra A.Ö, R.P'yi kahve içmek için evine davet etti.

KADIN KAYINVALİDESİNE KAÇTI

Kahveler içilirken, A.Ö'nün arkadaşı R.P'ye "eşimle ilişkin mi var" demesi üzerine tartışma çıktı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ş.Ö, eşinin korkusuyla alt kattaki kayınvalidesinin evine sığındı.

REHİN ALDI DEFALARCA, BIÇAKLADI

Bu arada A.Ö. R.P'yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Mahalle sakinleri gürültü üzerine polise haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin kapıyı kilitleyen ve arkadaşını bıçaklayan A.Ö'yü ikna çabaları yetersiz kaldı.

OPERASYONLA KURTARILDI

Bunun üzerine olay yerine çağrılan özel harekat polisleri, kapıyı kırarak A.Ö. ile evde bulunan yeğeni M.A'yı gözaltına aldı.

112 Acil Servis ekiplerince evde ilk müdahalesi yapılan yaralı R.P, Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörük Selim ek binasına kaldırdı.Bu arada, olayda bir polis de cam kesisinden dolayı ayağından yaralandı.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Önemsiz Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (37)

hmobilWeb@haberler.com:

Adam ne yapsin...kadinlarin pislikleri yuzunden artik erkekler herkestrn suphelenir oldular..hergun bu tur haberler yokmu kadin kocasinin arkadasiyla yasak ask yasadi yada hamile kaldi..adam arkadasini oldurdu yada karisini oldurdu...adamin psikolojisi artik bozuldu..benimde en iyi arkasimda kocama goz dikti kadinlardan hersey beklenir adam ilaki birseyden suphelendi de boyle soylemis..

23
2
yanıtYanıtla
esra:

ablacım sende de hata var senin arkadaşında bir kadın noluırsa olsun ona güvenmemeliydin özellikle kocanla olan arandaki şeyleride anlatmamalıydın insanlar çok kötü herşeyi kendi lehlerine çeviriyorlar kurnaz olmak lazım dikkatli olmamız lazım namahremi konuşmamalıyız

yanıt22
yanıt0
ahestem@m.m:

arkadasim nasil bir dunyada yasiyorsun erkekler aldata aldata kadinlara ihaneti ogrettiler git soyle bir cevrene bak 10 evden 9 unda kadinlar aldatiliyor kadin guzellikli konusuyor olmuyor kavga ediyor olmuyor bosanmaya kalkiyor olduruluyor toplum baskisi bir taraftan tabi simdi erkeklerin sapkalarini onlerine koyup dusunme vakti ihanetin hicbir seklini savunmuyorum ama sunu unutma caresiz insan herseyi yapar hersey bozulduysa bunu erkeklere soracaksin kocasi tarafindan sevilen saygi duyulan kadinin aldattigini hic duymadim ama karisi tarafindan sevilen adamin aldattigini cok duydum aldatan erkeklere mustehaktir ki bence keske sadakatsiz kadinla sadakatsiz erkek evlense durust kadinlada durust erkek evlense

yanıt4
yanıt1
ahestem@m.m:

H hep kadindan bahsediyorsun ama kocan melek demi kendin soyluyorsun baska adammi yoktu niye kocani secti ben kadini savunmuyorum beter olsun kani bozukmus ama sendede hata var kimseye guvenmiyceksin erkekler bekar arkadaslarini evine karisinin cocuklarinin yanina getirip bazen alkol bile aliyorlar etikmi bu ne isi var erkek arkadasinin o evde biraz sorgulanmali boyle seyler

yanıt2
yanıt1
esra:

ben olsam ağız burun dalarım ama seviyesizle de bir olunmamalı tabi ki kolay değil ama Allah a havale et uzak dur ailene yaklaştırma ana babası yok mu o kadının ya bu ne pişkinlik rahatlık

yanıt1
yanıt0
hm@m.m:

Aheste...canim ben bu saatten sonra zaten kimseye guvenmiyorum benim hatam var ona cok guvenmek oldu...ve koca falan diyorsun ben on yillik evliyim bi gun olsun esim evime arkadaslarini getirio alkol almadi..yemin ederim bu tur kadinlari duydukca kocam el ve ayaklarimi hur gun opuyor..bi dedigimi iki etmiyor yani kadinlar namuslu olsa erkek o kadini basinin taci yapar..kadinlar kendilerinin kiymetini bilmiyor..

yanıt0
yanıt1
a temiz:

dinden uzaklasirsan kuran süs esyasi icin degil okumak icin yazilmis hangimiz kitap okuyoruz evimizde okumayan cahil milletiz o yüzden siyonistler yani deccalin ordusu hep tepemizde allahini kitapini bilmeyenlere Allah yinede yardimcisi olsun

14
6
yanıtYanıtla
??:

Dikkat et! Deccal inanan biri gibi görünecek, sizi kandıracak. . . Belki aramızdadır!!!

yanıt4
yanıt0
hm@m.m:

Evet bende bi kadinim..kocam yedi yil boyunca karsiliksiz sevdi ben onunla uc yil ask yasadim o benim tek askimdi yaklasik on yillik evliyiz sonra uc tane askim daha oldu oda cocuklarimdir onuc yillik ve olunceye kadar da sadece kocam ve cocuklarim olacak ama kocam beni aldatirsa bir sans veririm belki eyer o sansinida kotu kullanirsa yinede onu aldatmam..yol veririm istedigi yere gitsin ben cocuklarimi evimde gul gibi bakarim ..annelerin gorevi ask mesk degil cocuklarina bakmaktir...

yanıt7
yanıt1
Adilm@m.m:

Helal olsun bacım. Tam bir anadolu kadınının vereceği cevap

yanıt0
yanıt0
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title