Haberler

REHAU'dan, "SYNEGO" kaldırmalı sürme kapı sistemleri

Güncelleme:

Yapı sektöründe inovatif ürünler geliştiren REHAU, "Avrasya Pencere 2017" fuarında SYNEGO kaldırmalı sürme kapı sistemlerini tanıttı.

Yapı teknolojileri alanında lider firmalardan biri olan REHAU, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Avrasya Pencere 2017"de yenilikçi ürünlerini tanıttı. Enerji verimliliğine ve geniş görüş açısına odaklanan yeni ürünü "SYNEGO kaldırmalı sürme kapı" sistemlerini sergileyen REHAU, doğa dostu bir müşteri kitlesine hitap ediyor. Ürünlerinin düşük ağırlığa sahip olmasına rağmen mükemmel bir stabilite sağladığını dile getiren REHAU Pencere Bölümü Satış Direktörü İnanç Tüzüner, ürünün manzara özellikli versiyonunun özellikle dar yapı çerçeveleri ile en yüksek ışık girişi ve parlaklığı sağladığını belirtti.

Kentsel dönüşümle beraber hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan inşaat sektörünün önümüzdeki dönemde yeni projelerle daha da büyümesinin beklendiğini açıklayan Tüzüner, "Nitelikli projelerde kaliteli ürün ihtiyacı ön plana çıkıyor, hem proje firmaları hem konut sahipleri çok daha bilinçli tercihlerde bulunuyor. Bu nedenle sektörde kalite odaklı, hem satış hem satış sonrası servislere önem veren bir anlayış hakim olmaya başladı. Avrasya Pencere Fuarı da, bu bilinçli ve sağlıklı büyüme trendine katkı sağlayan bir platformu tüm sektör oyuncularına sunuyor" dedi.

REHAU pencere sistemlerinin daha çok noktada daha çok müşteriyle buluşmasını sağlama amacıyla fuara katıldıklarını dile getiren Tüzüner, Avrasya Pencere Fuarı'nın bu hedeflerine yönelik çalışmalarını güçlü bir şekilde desteklediğini aktardı. Büyüyen bir sektörde satışlarını her geçen sene daha da yukarı taşıyan bir firma olarak; REHAU'nun yüksek kaliteye sahip zengin ürün gamını doğru müşterilerle doğru bir stratejiyle ulaştırma katkılarının büyük olduğunu belirten Tüzüner, 2017 senesindeki satış ve pazarlama planları doğrultusunda fuarın da katkılarıyla birlikte satışlarını artıracaklarını dile getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Avrasya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title