Haberler

Rehabilitasyon ve Bakım Merkezindeki Kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Kutladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla CCR Hotel tarafından Ürgüp ve Nevşehir’deki bakım ve rehabilitasyon merkezlerinde kalan kadınlar için yemekli eğlence programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla CCR Hotel tarafından Ürgüp ve Nevşehir'deki bakım ve rehabilitasyon merkezlerinde kalan kadınlar için yemekli eğlence programı düzenlendi.

CCR Hotel'de düzenlenen programa Uçhisar Belediye Başkanı Ali Kararaslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener, bazı daire müdürleri, CCR Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çankaya, Otel Müdürü Ali Haydar Bektaş ile Nevşehir ve Ürgüp Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan kadınlar katıldı.

Programda konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tüm kadınların günlerini kutlayarak mutlu ve huzurlu bir yaşam temennisinde bulundu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevşehir Ürgüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title