Haberler

Referandum Sonucu Bekleyen İngiliz Gazeteleri Geç Basıldı

İngiltere'deki gazeteler bu sabah saat 05.15'e kadar dağıtımlarını geciktirmelerine rağmen, referandumun kesin sonucunu alamadıkları için sabah saat 08.00 sıralarında kesinleşen 'Hayır' sonucunu ilan edemedi.

İngiltere'deki gazeteler bu sabah saat 05.15'e kadar dağıtımlarını geciktirmelerine rağmen, referandumun kesin sonucunu alamadıkları için sabah saat 08.00 sıralarında kesinleşen 'Hayır' sonucunu ilan edemedi.

The Guardian ve The Daily Telegraph gazeteleri sandıktan 'hayır' çıkacağından emin olduklarından, birinci sayfalarını bu şekilde hazırladı. The Guardian 'İskoçya'nın Tarih Yapıcıları' manşetini atarken, The Independent 'Halka Güç' manşetli haberinde İskoçlara daha fazla hak ve imtiyaz verileceğine dikkat çekti. Birinci sayfasında yarım sayfayı 'İskoçya karar verdi' manşetine ayıran The Daily Telegraph, referanduma yüzde 90'a yakın rekor bir katılım olduğunu, bağımsızlık yanlısı kampanyayı yürüten İskoçya Bölgesel Yönetim Başbakanı Alex Salmond'un referandum gecesi programını iptal ettiğini vurguladı. The Times 'Hayır Kampı Zaferi Tahmin Etti' manşetiyle, hayır taraftarlarının zaferi tahmin ettiklerine dikkat çekti. Referandumda ilk kez 16, 17 yaşındakilerin oy kullanmasını manşete taşıyan Metro gazetesi, 'Bir ulusun geleceği için oy kullanan 16 yaşındakiler' manşetini kullandı. - Londra

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

The Guardian Gazeteler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title