Haberler

Refah Sınır Kapısı Yarın Açılıyor

Güncelleme:

Mısır, İsrail saldırılarında yararlanan Filistinlilerin tedavisi için Refah Sınır Kapısı'nı açacak.

Günlerdir İsrail ordusunun havadan, denizden ve karadan saldırılarına hedef olan Gazze'nin dünyaya açılan tek kapısı durumundaki Refah Sınır Kapısı'nın yarından itibaren açılacağı bildirildi.

MISIR'DAN FİLİSTİN'E YARDIM ELİ

Filistin'in Kahire Büyükelçisi Cemal eş-Şevbeki, yaptığı açıklamada, Refah Sınır Kapısı'nın yarından itibaren hastalar ve yabancı pasaport taşıyanlar için açılacağını, İsrail saldırılarında yaralananların da tedavilerinin Mısır'daki hastanelerde yapılması için girişlerin devam edeceğini belirtti.

NE KADAR AÇIK KALACAK BİLİNMİYOR

Gazze halkının yaşadığı sıkıntıların hafifletilmesi konusunda mümkün olan bütün kolaylıkların sağlanması için Mısır yönetiminin Refah Sınır Kapısı'nı en kısa sürede açılacağı konusunda kendisine söz verdiğine işaret eden Şevbeki, kapının ne kadar süre açık kalacağına ilişkin ise açıklamada bulunmadı.

"Koruyucu Hat" adı altında 7 Temmuz'da Gazze'ye havadan saldırı başlatan İsrail ordusu, 17 Temmuz Perşembe akşamı da karadan saldırıya geçmişti. İsrail'in genellikle sivil yerleşim birimlerini hedef aldığı saldırılarda, şu ana kadar 541 Filistinlinin öldüğü, 3 bin 200 kişinin yaralandığı belirtilmişti. Saldırılarda bin 100 evin yıkıldığı, 18 bin 300 civarında konutun da hasar gördüğü kaydedilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Filistin İsrail Gazze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

selehattin:

Ah mursi ah seni içeri atmalarının nedeniyde buydu müslümlar görmedi bir türkiye gördü oda yetmedi yetim kaldı filistin

18
1
yanıtYanıtla
ADALET:

FİRAVUNUN TORUNU FİRAVUN SİSSİ DEDEN KIZIL DENİZDE NASIL CAN VERMİŞTİ UNUTTUN MU.SANMAKİ BU SALTANAT BÖYLE SÜRER ALLAH KAFİRLER İÇİN ÖYLE BİR AZAP HAZIRLAMIŞTIR Kİ

17
0
yanıtYanıtla
MEHMET:

Niye bugun acilmiyor?

17
0
yanıtYanıtla
sema ayan:

mısır hiçmi utanmadın kapıları kapatırken ,kaçacak yeri olmayan sivilleri göz göre göre öldürülürken ,desene bende askeri ihtilal yaptıktan sonra yüzlerce kişiyi idama mahkum ettim onlarda bana bir şey demediler şimdi sıra onlarda ,bari kapıyı sürekli açık tutki yaralanan çocukları oradan kurtarabilelim

9
0
yanıtYanıtla
mufakasi:

sisi denen yahudi köpegi niyetinin ne oldugu blli oluyor şimdi Yarın Mahşerde Allah cc nasıl hesap vereceksin firavun soundan geldigin nasılda belli

7
0
yanıtYanıtla
tosun:

sisi sana küfürlerin en kötüsünü etim

4
1
yanıtYanıtla
Mahir Dumankaya:

4500 vatandaşını katleden bu Sisi bombardımanda canlı kalan Filistinlileri kendi hastanelerinde öldürmeyi bile düşünür. Hiç güvenilmez bu yahudipereste.

4
0
yanıtYanıtla
ahmet tarhan:

yarın YAHUDİLERİN son günü

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title