Haberler

Reese Witherspoon "Yaşayan En Şanslı Kız"ı Beyazperdeye Taşıyacak

Güncelleme:

Ünlü aktrist, "Wild"ı sinemaya uyarlayıp yapımcılığını yaptıktan sonra şimdi de Jessica Knoll'un "Yaşayan En Şanslı Kız" romanını beyazperdeye taşımaya hazırlanıyor.

Gone Girl ve Wild gibi kitaptan uyarlanan filmlerde yapımcılık yaparak adından söz ettiren Reese Witherspoon, şimdi de Jessica Knoll'un "Yaşayan En Şanslı Kız" (Luckiest Girl Alive) isimli romanını filme çekmek için kolları sıvadı.

KİTABIN KONUSU

Kitapta prestijli bir okulda okuyan Ani Fanelli isimli bir genç kızın yaşadığı utanç verici bir olaydan sonra, hayatına çeki düzen vererek adeta "mükemmel hayata" kavuşması konu ediliyor. Ancak dışarıdan görünen bu "mükemmel" hayatın altında Ani'nin sakladığı ve yıllardır kendisini rahatsız eden bir sırrı olduğu ortaya çıkıyor. Geçmişten gelen bu sır Ani'nin kurmak için büyük emek sarf ettiği pırıltılı hayatını alt üst ediyor.

YABAN

Witherspoon kitabı filme çekmek istemesinin nedenlerini açıklarken "Bu kitap elinize aldığınızda elinizden bırakamayacağınız türden. Kitabın kahramanı zeki ve kompleks bir karakter. Hikaye de bizim film şirketimizin (Pacific Standard Films) seveceği türden bir tarz." şeklinde konuştu.

EN İYİ KADIN OYUNCU ADAYI OLMUŞTU

Witherspoon, 2014'te de gerçek bir hikâyeden uyarlanan 'Wild (Yaban)' filminde başrol oynamış ve Oscar törenlerinde En iyi Kadın Oyuncu dalında aday olmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Reese Witherspoon Medya Sinema Magazin Kültür Sanat Haberler

500

Yorumlar (8)

johnyin dedesi:

cooşşşkun patlat onu :D:D

0
226
yanıtYanıtla
D:

ne abza bi milletiz bizim milletimiz kadar abaza bi millet varmı acaba adam kızın ayağını bile görse salya akıyo anasını satim

35
0
yanıtYanıtla
kumru .fsödsjfksdhgdfgb:

hepiniz malsınız ak

27
1
yanıtYanıtla
öylemobilWeb@haberler.com:

yaptıgınız yorumlar kadar saçma bişey yok

19
0
yanıtYanıtla
ronahimobilWeb@haberler.com:

Bu haber ile ilgili yapmak istediğiniz yorumunuz.hiç değil.gayetde güzel bir kız olduğumu söylerler.hafif kazmalık var galiba estetik bey.

1
10
yanıtYanıtla
ronahimobilWeb@haberler.com:

hiç değil.gayetde güzel bir kız olduğumu söylerler.hafif kazmalık var galiba sizdede estetik bey.

1
10
yanıtYanıtla
ronahimobilWeb@haberler.com:

bence insanların kişilikleri önemlidir.naapalım teninin rengini.ruhu kalbi güzel olsun insanın

5
1
yanıtYanıtla
vanmobilWeb@haberler.com:

Bakıyorum salyan iz akıyor

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title