Haberler

"Red Famous Cup" Yelken Yarışları ödül töreni BODRUM

"Red Famous Cup" Yelken Yarışları ödül töreni BODRUM

"Red Famous Cup" Yelken Yarışları ödül töreni - BODRUM

Bodrum" Red Famous Cup" Yelken Yarışları

- Sekizincisi düzenlenen ve iki gün süren yarışlar sona erdi

MUĞLA (AA) - Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) ve Milta Bodrum Marina tarafından düzenlenen "Vodafone Red Famous Cup" yelken yarışları tamamlandı.

Her yıl farklı ünlü isimlerin yer aldığı organizasyonda yarışlara Gani Müjde, Belma Canciğer Müjde, Alp Kırşan, İvana Sert, Sarp Akkaya, Kaya Akkaya, Berke Üzrek, Pascal Nouma, Mehmet Aslantuğ, Berna Laçin, Billur Kalkavan, Hande Subaşı, Fatih Erkoç, Ersin Korkut, Yonca Evcimik, Burak Hakkı'nın yanı sıra 300'e yakın yarışmacı katıldı. Yarışların ikinci günü olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamadı.

Bodrum Marina'da yer alan Yatch Club'de düzenlenen ödül töreni öncesinde konuşan Billur Kalkavan, yarışmanın ikinci gününü yapamadıklarını belirterek, "Yarışma çok güzeldi ama ikinci gün yapamadık. Biz daha öncede gelmiştik yine aynı sıkıntı yaşandı bu kez de öyle oldu. Bende bir uğursuzluk var galiba. Seneye çağırmayacaklar diye korkuyorum" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Bekir Aksoy ise yarışmanın çok keyifli geçtiğini, yarışlarda kendi klasmanlarında üçüncü oduklarını söyledi.

Yarışmaya üçüncü kez katıldığını ifade eden oyuncu Zeyno Gönenç ise tekne yarışlarını çok sevdiğini ve keyif aldığını dile getirdi.

Oyuncu Tayanç Ayaydın da profesyonel yarışmacıların ikinci gün yarışabileceğini ancak kendilerinin bu riske girmediklerine işaret ederek, "Bugünü iptal ettik. Dün çok güzel bir yarışma yaptık. 4 senedir Sakarya Fırat'ta dağlarda savaşmak yerine bir bütün olmayı öğrendim. Bunu ilk defa denizde başka bir ekiple yaşadım. Ben gelip kendi ekibimle kış trofesine de katılacağım. Ben çok büyük keyif aldım, çok güzel bir organizasyon" diye konuştu.

Sanatçı Fatih Erkoç ise yarışların kendisi için çok güzel geçtiğini anlatarak, şöyle konuştu:

"Sert havada çok rahat ettiğim bir teknede yarıştım. Daha önceki yıllarda katıldığım yarışlarda sadece ağırlık vazifesi yaptım ama bu sefer güzel çalışmalar sergiledim. Bir çok sanatçı arkadaşımı bu yarışmada görüyorum. Bu beni çok mutlu ediyor."

Yarışlarda IRC 1 sınıfı birincisi Vodafone Boreas, IRC 2 birincisi Oakley Matador, IRC 3 birincisi Efes Poraz, IRC 4 birincisi 3 T, Destek sınıfı birincisi Harman tekneleri oldu. Vodafone Red Famous Cup IRC Genel Sınıfı Birincisi Oakley Matador teknesi ile Cüneyt Büyükuçak ve ekibi oldu.

Teknelere dağıtılan HTC One Mini akıllı telefon ile çekilen fotoğraflar arasında yapılan yarışmada Berna Laçin'in çektiği fotoğraf en iyi fotoğraf hikayesi seçildi. Gecede Laçin ve ekibine telefon hediye edildi.

Kaynak: AA / Spor

Billur Kalkavan Fatih Erkoç Berna Laçin Bodrum Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title