Haberler

Red Famous Cup Yelken Yarışları

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, başladı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, başladı.

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) ve Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından düzenlenen yarışların ilk gününde renkli görüntüler yaşandı. Ünlü isimlerin profesyonel sporcularla yelken açtığı yarışta, 30 teknede 300'e yakın yelkenci kıyasıya mücadele etti.

Yelken sporunu ve denizciliği sevdirmek amacıyla düzenlenen yarışlarda, heyecanlı ve eğlenceli dakikalar da yaşandı.

Sanat ve medya camiasının önde gelen isimlerini de konuk eden organizasyona Yonca Evcimik, Elif Ece Uzun, Gani Müjde, Özlem Kaymaz, Pınar Aylin, Berk Buğra Bahadır, Kemal Uçar, Levent Özçelik, Koray Bilici, Zeynep Mansur, Mehmet Coşkundeniz, Fulya Zenginer, Nuri Alço, Zeynep Beşerler, Bülent Çetinaslan, Billur Kalkavan, Anıl Altan, Bünyamin Sürmeli ve Uğur Kurul gibi tanınmış kişiler katıldı.

Bodrum Marina Yat Kulübü İşletmecisi Şenkar Öztüzün, gazetecilere yaptığı açıklamada, 11 yıldır düzenlenen yarışların geleneksel hale geldiğini belirtti.

Sporun katılım ve eğlence yönünü ön plana çıkartmayı düşündüklerini anlatan Öztüzün, "Bu sporu ünlüler vasıtasıyla daha iyi tanıtmak ve yaymak istiyoruz. Bu sene 25 ünlü var ve 30 tekne katılıyor. İyi bir organizasyon olacağını düşünüyorum." dedi.

Oyuncu Zeynep Beşerler de yarışma öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yılda güzel bir yarış geçirmeyi umduklarını söyledi.

Yarışlara 8 yıldır katıldığını ifade eden Beşerler, "Bu yarışlara uzun zamandan beri katılıyorum. Yarışlarda çok eğleniyoruz. Yarıştığım ekibi bildiğim için benim için keyifli geçiyor." diye konuştu.

Oyuncu Uğur Kurul ise yarışlara ilk kez katıldığını ve güzel bir tecrübe edineceği için heyecanlı olduğunu kaydetti. Yarışlarda iddialı olduğunu ifade eden Kurul, "Olumsuz hava hiç önemli değil. Ben tamamen birinciliğe odaklanmış durumdayım. Dizi arasında da bir mola gibi oldu." ifadesini kullandı.

Bodrum'daki yarışlara ilk kez katılanlardan şarkıcı Pınar Aylin, denizle hep iç içe olduğunu ancak daha önce yarışmadığını dile getirdi. Aylin, olumsuz havanın kendilerini korkutmadığını kaydetti.

Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, yarın düzenlenecek ikinci gün yarışlarının ardından ödül töreniyle sona erecek.

Kaynak: AA / Spor

Zeynep Beşerler Pınar Aylin Bodrum Muğla Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title