Haberler

Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası Başlıyor

Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası, Vodafone Red ana sponsorluğunda 9 Ekim'de başlıyor.

Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası, Vodafone Red ana sponsorluğunda 9 Ekim'de başlıyor.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Vodafone Red'in 5. kez ana sponsorluğunu üstlendiği Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası, 9 Ekim'de Alaçatı'da start alacak.

Bu yıl 9. kez düzenlenecek turnuva kapsamında 83 tekne rekor için denize açılacak. Cem Boyner, Adil Konukoğlu, Bülent Akgerman, Gökhan Çarmıklı, Ömer Faruk Torun, Can Ekşioğlu, Can Kestelli, Ali Vural Ak ve Gamze Cizreli gibi iş dünyasının önde gelen isimleri, profesyonel sporcular ile yarışacak.

Balıkçılar, Port Alaçatı'dan başlayacak turnuvada Uluslararası Sportif Balıkçılık Federasyonu tarafından belirlenen özel kurallar çerçevesinde en büyük ve en fazla balığı avlamak için çaba harcayacak. İki gün sürecek turnuva sonunda 6 farklı kategoride toplam 50 bin TL değerinde ödül dağıtılacak.

Tekneler anlık olarak dijital ortamda izlenebilecek

Vodafone'un teknolojik çözümleri ile Türkiye'nin ilk dijital derin deniz balıkçılığı organizasyonu haline gelen Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası'nda bu yıl da tekneler anlık olarak dijital ortamda izlenebilecek. Turnuvaya katılacak teknelere Vodafone makineler arası iletişim (M2M) cihazları takılarak hem turnuva alanının içerisinde olup olmadıklarının kontrolü yapılacak, hem de hız, yön ve koordinatlar gibi veriler takip edilecek.

Teknelere entegre edilecek olan Vodafone Cepte Wi-Fi kablosuz modemleri sayesinde yarışmacılar uluslararası sularda bile Vodafone Süpernet ile her an internete bağlanabilecek. Yarışa özel hazırlanan "www.RedAlacatiFishing.com" internet sitesinden organizasyonun tüm detaylarına ulaşılabilecek ve yarışan tekneler harita üzerinden anlık olarak takip edilebilecek. Ayrıca, site üzerinde yer alan yarışma sayesinde turnuvanın sloganı internet kullanıcıları tarafından belirlenecek ve jüri oyları sonucunda çeşitli hediyeler dağıtılacak.

Turnuva, 10 Ekim Cumartesi akşamı düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek.

Kaynak: AA / Güncel

Adil Konukoğlu Cem Boyner Ali Vural Alaçatı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title