Haberler

Recep İvedik, Reytinglerde Kurtlar Vadisi Pusu'yu Solladı

Güncelleme:

Reytinglerde perşembe akşamlarına ambargo koyan Kurtlar Vadisi Pusu, dün akşam Recep İvedik 4'e geçilerek son haftalardaki düşüşünü devam ettirdi.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan ve yayınlandığı perşembe akşamları reytinglerde birincilik koltuğuna abone olan Kurtlar Vadisi Pusu, eski günlerini arar oldu.

RECEP İVEDİK DARBESİ

Acun Ilıcalı tarafından satın alındıktan sonra format değişikliğine giderek en çok izlenen 3 kanal arasına giren TV 8 dün akşam, Recep İvedik 4'ü izleyici ile buluşturdu. Daha önce defalarca yayınlanmasına rağmen reytinglerde Kurtlar Vadisi'ni sollayan Recep İvedik, birincilik koltuğuna oturdu.

YOLUN SONUNA GELDİ Mİ?

Son haftalarda reytinglerde birinciliği kaptıran Kurtlar Vadisi Pusu için artık yolun sonu geldi yorumları yapılıyor.

İşte dün akşamın en çok izlenen 20 yapımı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (14)

MALATYALI:

KURTLAR VADİSİNİN NERDE O ESKİ BÖLÜMLERİ! ŞU ANDA GÖSTERİMDE OLAN YENİ BÖLÜMLERİ RESMEN KABAK TADI VERDİ! HELE O GÖLGEYMİŞ, ARİELMİŞ, TİLKİ ANDREYMİŞ NE BUNLAR KARDEŞİM KİM BUNLAR? BİR ÖLMEDİLER GİTTİ BE! YETER ARTIK FAZLA UZATMAYIN İZLEYİCİ YETERİNCE SIKILDI ARTIK HABERİNİZ OLSUN. . .

18
1
yanıtYanıtla
YAVUZ SELİM:

BU DİZİYE BAKARKEN GÜLMEKTEN KIRILIYORUM. ADAM TAM BİR ÇİZGİ FİLM KAHRAMANI GİBİ. ÖZEL YETİŞMİŞ SAVAŞÇILARIN ELİNDE UZUN NAMLULU OTOMATİK SİLAHLAR VAR, BU SÜPER KAHRAMAN ELİNDE TABANCAYLA HİÇ EĞİLMEDEN BÜKÜLMEDEN OKLAVA YUTMUŞ GİBİ YÜRÜYEREK HEPSİNİ ÖLDÜRÜYOR.

14
0
yanıtYanıtla
CELAL:

Yalan olduğu nedrde belli. fatih yafta portakalı haberlerde ilk sıradamıymış. . . kim izler ki onun gibilerini

6
7
yanıtYanıtla
Hedef 2023Mobil-IOS:

Hala devam ediyor mu bu dizi Allah Allah

1
6
yanıtYanıtla
osman:

en iyisi recep ivedik 2''ydi.

1
5
yanıtYanıtla
GÖKHAN:

2 bölüm kıvançı oynat 2 bölüm kenan imirzalaeoğlu 2 bölüm çakırı rüyanda gör 1 sene daha retingde 1 gider

4
2
yanıtYanıtla
ka akıl:

haberciler siz tv8in reklamını yapıyorsunuz yazıklar olsun

2
3
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Nerde İlk kurtlar vadisi, nerde şimdiki vadi. 2 - 3 kişi ile diziyi aynı seviyede götürmeye gidiyor. İşine geldinmi adamı saniyede harcıyorlar, işine geldinmi bir gölgeyi bir sezon götürüyorlar. Gölgeyi yok edipde ona verdiğiniz parayla başka karakter çıkarsanıza yokk. yazar ve senarist çok kötü saten bu sezon kaldıki ben kurtlar fanatigiydim.

5
0
yanıtYanıtla
bbb:

kurtlar vadisi tamam da kardeşim o saçma sapan recep ivedik filmlerini insanlar ne diye izler hiç anlamam aptalca

5
0
yanıtYanıtla
enstan:

çokta bir fark yok biri 14 biri 15. . . ayrıca recep ivedik çok daha geç bitmiş

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title