Haberler

Recep Altepe'den Çocuklara Altın Öğütler

Güncelleme:

Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, Bursa'yı geleceğe taşıma noktasında sorumluluk taşıyan çocuklarla gençlerin kendilerini iyi yetiştirmeleri gerektiğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'yı marka bir kent kimliğiyle geleceğe taşıma noktasında büyük sorumluluk taşıyan çocuklarla gençlerin kendilerini iyi yetiştirmeleri gerektiğini söyledi.

Bursa'yı yatırımlarıyla marka bir kent kimliğine ulaştıran Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, hemşehri derneklerinin yanında. Bursa'yı her alanda kalkındırmayı ilke edinen Altepe, Bursa Batum ve Havalisi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından başarılı öğrenciler için düzenlenen ödül törenine katıldı. Altepe, Bursa Batum ve Havalisi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Arslan ile birlikte okullarındaki başarılarıyla dikkati çeken öğrencilere Bursaspor forması hediye etti. Vatandaşların yoğun sevgi seliyle karşılaşan Başkan Altepe, öğrencilere yaşamlarında başarılı olmaları konusunda da önerilerde bulundu.

Bursa'yı her alanda örnek bir kent haline getirmeyi hedeflediklerini ifade eden Altepe, "Gençlerimizi gözbebeğimizdir, gençlerden büyük beklentimiz var. Bursa'nın hedefleri var. Türkiye her geçen gün gelişiyor. Bursa da bu gelişimde önemli rol oynuyor" dedi.

Altepe, gençlere donanımlı ve bilgili bireyler olmalarını tavsiye ederek, "Bizler de bu kentte gençlerimiz için çalışıyoruz. Gençlerimiz en güzel şekilde yetişsinler istiyoruz. Gençlerimiz başarılı olursa, Bursa da başarılı olur. Bunun sonucunda Türkiye de başarılı olacaktır. Bizler gençlerimizin yanında, onların destekçileriyiz" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime destek veren faaliyetlerini örnekleyen Altepe, "Gençlerimiz kendilerini yetiştirirken, değerlerine ve yaşadıkları şehre de sahip çıkmalılar. Bursa'nın değerini bilen, bu kent bilincini edinen gençlerimiz, herkesin geleceğini aydınlatacaktır" şeklinde konuştu.

Bursa Batum ve Havalisi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Arslan da Başkan Altepe'ye Bursa'ya değer katan çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, Altepe'nin dernek üyelerine moral verdiğini belirtti. Altepe, günün anısında vatandaşlarla bol bol fotoğraf da çektirdi. Konuklar, tören öncesinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Karagöz Müzesi tarafından sahnelenen Karagöz Hacivat gölge oyununu da ilgiyle izledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Altepe Bursaspor Batum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title