Haberler

Real Sociedad, Bruma'nın Bonservisini Alıyor

Güncelleme:

Real Sociedad, sene başında Galatasaray'dan kiraladığı Bruma için sarı kırmızılılara 7.5 milyon Euro verip bonservisini almak istiyor.

Galatasaray'dan kiralık olarak formasını giydiği Real Sociedad'da patlama yapan Bruma'nın bonservisinin alınmasına karar verildi. Portekizli futbolcunun menajeri Catio Balde yaptığı açıklamada, lacivert-beyazlı ekibin genç futbolcu için çizdiği yol haritası ve oyuncunun geleceğine dair detayları paylaştı.

İSPANYOLLAR MEMNUN

İspanyol kulübünün yöneticileriyle bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyleyen Balde, "İspanyollar, Bruma'dan son derece memnun. Özellikle yeni teknik adamla birlikte sergilemeye başladığı futboldan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Bonservisini almaya da karar verdiler. Bunun için sezon sonuna kadar zamanları var. Ancak bir sürpriz yapıp, ara transfer döneminde bu yönde bir girişimde bulunurlarsa da şaşırmam. Belirlenen opsiyon bedeli üzerinde pazarlık yapma yönünde bir talep dile getirmediler. Kulübün ekonomik durumu gayet iyi. Direkt olarak sözleşmedeki miktarı ödeyerek transferi gerçekleştirecekler" dedi.

7.5 MİLYON EURO!

Sociedad, 7.5 milyon euroluk opsiyon bedelini yatırdığı takdirde oyuncuyu bonservisiyle kadrosuna katacak.

(Kaynak: Skorer)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Real Sociedad Galatasaray Bruma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (7)

side manavgat Mobil-ANDROID:

10 milyon euroya alirsin böyle 7.5 milyon euroya satarsin batirdiniz galatasarayi

23
0
yanıtYanıtla
Samy sahneMobil-IOS:

Yeni yapılanmaya giden Gs Bruma yı nasıl verir anlamış değilim ( viel Spaß işten çok anlayan Denizli efendi)

15
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu takımın son iki yılda yediği gollerin yüzde doksanını semih denen amatör yüzünden yemiş ama malesef ne teknik heyet nede yönetim bunun farkında değil defansa bir değil dört tane adam lazım

15
0
yanıtYanıtla
tarihçi:

la bunların parası yoktur alamazlaar !. . . . .

3
1
yanıtYanıtla
İşe yaramaz yönetim:

Bi seferde işe yarayın bee galatasaray gibi bir kulüpte halen böyle işe yaramaz bir yönetim başta ise futbolcuda suç yok ben topa vurmasıni bilmediğim zaman gelip beni transfer etseler bende gider oturur parami alırım o para helal de olur çünkü oynamak için değil sadece o kulübe transfer olmuşum o kadar istediklerini yaparlar toptan toplaya bilirim mesela ..yani yönetim böyle olsa ben yıllık 3 milyon euro ya yakın para alır ve top toplarım Ohhh nee alaaa boyle yonetime can kurban oyuncular için

3
0
yanıtYanıtla
kazma yönetim:

Bunların yaptığını ben fm de yapmıyorum 10 milyona aldınız üzerine sonraki satıştan pay verecez diye anlaşma yaptınız 7. 5 milyona sat zaten onunda yüzde 20si gidecek ne kar ne kar !!!!

1
0
yanıtYanıtla
yağmur ergen:

seni çok seviyorum seni çok seviyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title