Haberler

    Real Madrid Zirveden İndi

    İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 25. haftasında sahasında Las Palmas ile 3-3 berabere kalan Real Madrid, liderlik koltuğundan indi.



    Karşılaşmaya iyi başlayan başkent ekibi, 8. dakikada Isco'nun golüyle 1-0 öne geçti. Las Palmas 10. dakikada Tana'nın golüyle buna karşılık vererek sadece 2 dakika sonra skora yeniden eşitliği getirdi. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarı sonunda takımlar 1-1'lik skorla soyunma odalarına gitti.



    Mücadelenin47. dakikasında Las PalmaslıViera'ya önce faul yaptığı, daha sonra da ittiği için peş peşe iki sarı kart gören Real Madrid'in Galli futbolcusu Gareth Bale kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bale böyleceikinci yarının hemen başında takımını 10 kişi bıraktı.



    Real Madridli Sergio Ramos'un56. dakikada ceza sahasında topa elle dokunmasından dolayı verilen penaltı atışını kullanan Viera, Las Palmas'ı 2-1 öne geçiren golü attı. 59. dakikada kaleci Keylor Navas'ın hatalı çıkışını iyi değerlendiren Boateng'in attığı golle skoru 3-1'e taşıyan Las Palmas, Real Madrid'e çok zor anlar yaşatmaya başladı.




    Beraberliği son dakikalarda kurtardı




    Benzema ve Morata ile geliştirdiği ataklarla rakip kalede sürekli gol arayan ev sahibi takım, final vuruşlarında başarılı olamayınca karşılaşmanın son dakikalarına3-1 geride girdi.




    Maçın 87. dakikasında Cristiano Ronaldo'nun penaltıdan attığı golle farkı 1'e indiren Real Madrid, ataklarını daha da artırdı. 89. dakikada yine Portekizli yıldız futbolcusuyla bir gol daha bulan Real Madrid, skoru eşitledi.




    Sahasında3 dakikada 2 gol atarak tarihi bir yenilgiden kurtulan Real Madrid, buna rağmen maçın 3-3 sona ermesiyle liderlik koltuğunu bırakmak zorunda kaldı.



    La Liga'da9. haftadan bu yana liderlik koltuğunda oturan ve bir maç eksiği olan Real Madrid, 56 puanla ikinciliğe geriledi. Bu sezon La Liga'da sadece ilk haftayı lider tamamlayan Barcelona ise 57 puanla tekrar zirveye çıkmayı başardı.



    Santiago Bernabeu Stadı'nı dolduran Real Madrid taraftarlarının başta kaleci Keylor Navas olmak üzere ıslıklarla futbolcuları protesto etmesi dikkati çekti.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Real Madrid Gareth Bale İspanya La Liga Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title