Haberler

    Real Madrid Yola Ancelotti ile Devam Edecek

    Güncelleme:

    Real Madrid Başkanı Florentino Perez, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin görevine son verileceği haberlerini yalanladı, "Ancelotti kalacak." dedi.

    İspanyol basını son günlerde Real Madrid Yönetimi'nin teknik direktör Carlo Ancelotti'ye karşı sabrının taştığını yazıyor. Bu konudaki en somut haber, kulübe yakınlığı ile bilinen Marca Gazetesi'nden geldi.

    Marca, 2 hafta sonraki El Clasico'nun Ancelotti'nin son şansı olduğunu ileri sürdü; olası yenilgi halinde İtalyan teknik adamın görevine son verileceğini yazdı. Bu haber üzerine Real Madrid Başkanı Florentino Perez, olağanüstü bir basın toplantısı düzenledi.

    "BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK"

    Perez, önümüzdeki haftalarda takımın alacağı sonuçlar ne olursa olsun Ancelotti'nin görevinin başında kalacağını söyledi. Real Madrid için en iyi oyuncular ve en iyi teknik adama sahip olduklarını dile getiren Perez; "2014 yılında 4 kupa kazandık. Real Madrid ilk kez bir takvim yılını 4 kupayla kapattı. Bu nedenle teknik direktörümüz ve oyuncularımızın kulüp tarihinde özel bir yerleri var. Taraftarımız bu takımla gurur duyabilir" dedi.

    BALE VE RONALDO YORUMU

    Son dönemde büyük bir form düşüşü içindeki Bale ve Ronaldo'ya da ayrı bir paragraf açan Perez, "Dünyanın en iyi oyuncularından biri" olarak nitelendirdiği Bale'in basın tarafından haksız şekilde eleştirildiğini savundu. Ronaldo'yu sorgulama gereği duymadığını ifade eden Real Madrid Başkanı, her oyuncunun zaman zaman form düşüklüğü yaşayabileceğinin altını çizdi. Basının Real'li oyuncular ve teknik direktörlerini sürekli hedef tahtasına oturtmasından rahatsız Perez; "Suçlanacak birini arıyorsanız başkan olarak beni suçlayabilirsiniz" diye konuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title