Haberler

Real Madrid'den Sığınmacılara 1 Milyon Avro'luk Yardım

Güncelleme:

Dünya devi Real Madrid, İspanya'nın kabul edeceği sığınmacılara yardım amaçlı kullanılması için 1 milyon avro bağışlayacağını duyurdu.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Madrid, İspanya'nın kabul edeceği sığınmacılara yardım amaçlı kullanılması için 1 milyon avro bağışlayacağını duyurdu.

"SAVAŞTAN KAÇANLARA YARDIM EDECEĞİZ"

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüzün sosyal dayanışma vaadi çerçevesinde, ölüm ve savaştan kaçmak için evlerini terk etmeye zorlanan çocuk, kadın ve erkeklere yardım etmek hedefiyle bu kararı aldık." ifadesine yer verildi.

KONUK EDİLİP MALZEME VERİLECEK

Açıklamada, sığınmacılara destek için farklı öncelikler üzerinde çalışıldığı, özellikle genç sığınmacıları kulübün bazı tesislerinde konuk etme ve onlara sportif malzeme verilmesi gibi projelerin de hazırlandığı vurgulandı.

İSPANYA BAŞBAKANI ARACI OLDU

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in, İspanya Başbakanı Mariano Rajoy ile bir telefon görüşmesi yaptığı ve İspanya'ya gelecek sığınmacılara yardım için işbirliği yapmaya hazır olduklarını aktardığı belirtildi.

"DAHA FAZLA JAVI'LER İSTİYORUZ"

Bu arada, Bayern Münih'de forma giyen İspanyol futbolcu Javi Martinez'in, Berlin'de sığınmacıları karşılayarak onlara hediyeler vermesi, Marca gazetesinde manşete çıkarıldı. "Daha fazla Javi'ler istiyoruz" başlığıyla verilen haberde, spor dünyasına sığınmacılara yardım etmesi çağrısında bulunuldu.

KAMPANYA BAŞLATILDI

İspanya'da özellikle yerel yönetimler tarafından sığınmacıların ülkeye kabul edilmesi amacıyla büyük bir kampanya başlatıldı. Madrid ve Barcelona başta olmak üzere 50'ye yakın kent yönetimi, sığınmacıları kabul etmeye hazır olduğunu açıkladı.

Kaynak: AA / Spor

Real Madrid La Liga İspanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (63)

L AydınoğluMobil-IOS:

Güzel insanlık bu olması gereken zorda olan insanlara din Irk ayırmadan hepimizin başına gelebilir diye Yardıma açık olmamız Lazım

43
0
yanıtYanıtla
malatya:

1 MİLYON AVRO NEDİRKİ TC 4 MİLYON SURİYELİYE BAKIYO VE AYLIK EV KİRASI SAĞLIK HİZMETLERİ Bİ BAKIN GÜNLÜK NE KADAR MALİYETİ VAR BUNLAR NANKÖR KAVUN GİTSİN HEPSİNİ NANKÖR BUNLARIN ALAYI

7
14
yanıtYanıtla
Sonbirdefa:

aynen kardeşim bizim milletimiz aç yatıyor. Suriyelileri besliyoz ''

yanıt10
yanıt7
Tarafsız:

Birde asıl konu bunlar rejim Karşıtı kendi memleketlerine hayrı olmayan hainler

yanıt6
yanıt2
HASAN:

Ey kara cahil turkiyede iki milyon suriyeli varsa bunun bir bucuk milyonu dileniyor sen boylemi bakiyorsun insanlari aldatmayin.

yanıt1
yanıt0
malatya44:

akp boynun kopa bunları nediye aldın ülkeye ALLAH belanı versin kime sordunda aldın yardım edeydin sınırın gerisinde güvenli bölgeni oluşturaydın ama yok abd babana sorman lazımdı kıçımızın dibine müdahale edemiyoz tayyip esedle alıp veremediğin ne düne kadar aynı yatağa baş koymuştunuz ne olduda söyle anca kına

yanıt0
yanıt1
Adsız:

Sana yanlışlıkla puan verdim onu eksi say çok vicdansizsin düşmez kalkmaz bir Allah bi gün sen yada çocukların bu hale dusersen bunlar eminim böyle düşünmez. Tarafsız sen neden bahsediyor sun bunların başından aşağı bomba yagdiriyor kafir Esad kimse memnun kaldığı bi yönetimden kaçmaz lütfen biraz insanlık.

yanıt0
yanıt0
Adsız:

Sonbirdefa hangi açlıktan bahsediyorsun her çöp bidonlarinin yanında bi poşet ekmek var çok aç san git onları ye hem biraz sevap kazanırsınız

yanıt0
yanıt0
ZAGOR TENAY:

bütün bu göçlerin sorumlusu işide destek veren iktitar ve yanlış dış politikasıdır. mit tırlarındaki silahlar işidi güçlendirmiştirbu gerçeği bir tek aktroller kabul etmiyor aman ha aktroller yine oyunuzu akp ye atın imi bulgur kafalı koyunlar

21
0
yanıtYanıtla
zeliha:

biz olsak bu kadar hristiyani kabul etmezdik dogrusu

6
12
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title