Haberler

Real Madrid, Shakhtar Donetsk'i 4-0 Yendi

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid, Cristiano Ronaldo'nun hat-trick yaptığı maçta Shakhtar Donetsk'i 4-0 mağlup etti.

Uefa Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Real Madrid taraftarı önünde Real Madrid ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda eflatun-beyazlılar sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı. Bu sonucun ardından Real Madrid ilk haftayı 3 puanla kapamayı başardı.

BENZEMA EŞİTLİĞİ BOZDU

Mücadelenin ilk yarısında Real Madrid üstünlüğü vardı. Ev sahibi ekip, 30. dakikada Karim Benzema'nın golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

RONALDO'DAN HAT-TRICK

İkinci yarının henüz 50. dakikasında Shakhtar Donetsk'te Taras Stepanenko ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 10 kişi kalan rakibi önünde çok rahatlayan Real Madrid, 55. ve 63. dakikalarda Crisitano Ronaldo'nun attığı iki penaltı golüyle skoru 3-0'a getirdi. Portekizli yıldız 81. dakikada bir gol daha attı ve farkı 4'e çıkardı.

İkinci yarıda çok rahat bir futbol sergileyen Real Madrid 90 dakika sonunda sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Shakhtar Donetsk Real Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (7)

iris:

cristiano = penaldo

2
13
yanıtYanıtla
RonaldoMobil-IOS:

Adam 5 gunde sekiz gol burak 8 ayda 5 gool

13
1
yanıtYanıtla
low mehsum:

biri portekizli diğeri keko olur okadar

yanıt0
yanıt3
Dikkat dikkat:

Adam futbol yeteneği olarak normal insanlardan üstün yaratılmış ...bizede doya doya izlemek kalıyor şükürler olsun .

13
0
yanıtYanıtla
SONKOYUNGÜDÜCÜ:

Futbolcular ikiye ayrilir; Ronaldo ve digerleri

10
1
yanıtYanıtla
YorumcuMobil-IOS:

Real madrid read madrid ile karşı karşıya geldi ulan haber yazmayıda bilmiyorsunuz

8
0
yanıtYanıtla
adanalı:

no messi , no neymar, yes cristiano

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title