Haberler

Real Madrid, Sevilla Deplasmanından Ronaldo'nun Üç Golüyle Çıktı

Güncelleme:

Real Madrid deplasmanda Sevilla'yı 3-2'lik skorla geçmeyi başardı ve lider Barcelona'yı takibini sürdürdü. Maça hat-trick yapan Cristiano Ronaldo damga vurdu.

İspanya Ligi'nde lider Barcelona'nın iki puan gerisinde yer alan Real Madrid, Sevilla deplasmanında 3-2 kazanırken Cristiano Ronaldo şov yaptı.

2 DAKİKADA 2 GOL

36. dakikada Isco'nun ortasına iyi yükselen Cristiano Ronaldo kafayla Real Madrid'i 1-0 üstünlüğe taşıdı. Bu golden bir dakika sonra Javier Hernandez'in ortasına ayağını uzatan Cristiano Ronaldo bir dakikada iki gol kaydetti.

İLK YARI BİTMEDEN FARK BİRE İNDİ

45+1'de Sergio Ramos'un ceza sahası içerisinde Vidal'i düşürmesiyle Sevilla penaltı kazandı. Atışı gole çeviren Bacca farkı bire indirdi.

REAL KAÇTI, SEVİLLA KOVALADI

69'da Gareth Bale'ın ortasında dar açıdan nefis bir aşırtma kafa vuruşu yapan Cristiano Ronaldo hat-trick yaptı. 79'da Aleix Vidal'in kaleye paralel pasını Iborra ağlara göndererek, Sevilla'nın ikinci golünü attı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Real Madrid bu zor deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardı.

RONALDO DURDURULAMIYOR

Ronaldo ligde 42 golle, 40 gollü Lionel Messi'yi yeniden geçti. Geçen sezon resmi maçlarda 51 gol atan Ronaldo şimdiden 53 golü buldu. Real Madrid'de ligde 219 golle, 216 gollü Di Stefano'yu geride bırakan Ronaldo'nun, Real Madrid tarihinin 228 golle en golcü oyuncusu Raul'u yakalamasına 9 gol kaldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Real Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (5)

CR7Mobil-ANDROID:

Ronaldoooooo kimse yetisemez bu adama

10
1
yanıtYanıtla
körler:

at kafalı yorumcular var burda messinin takımı pas yaparak rakıbı bıtırıyor messi hep dinlenik kalıyor bu adam tek başına takım zaten messi italyaya gitmiş olsaydı yada ıngıltereye yer yutarlardı onu vuran vurana gıderdı neden bayarn münih maçında geçen sen saha yoktu şimdi bayernde zaten bitmiş halde cr7 birdir messi 2 dir artı realde cr7 olmadımı madrid diye bi taakım olmuyo resmen bukadar degişik bişey bu adam king am

1
0
yanıtYanıtla
kaf kef Mobil-ANDROID:

senin simdi messi nin de haa lavuk ronaldo daha iyi

1
0
yanıtYanıtla
hamit:

ronaldoyu seyredin hayran kalırsınız klas futbolcu

0
0
yanıtYanıtla
...Mobil-ANDROID:

r7

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title