Haberler

    Real Madrid Kâbusu Gördü: 4-2

    2014-2015 sezonuna sahasında aldığı Cordoba galibiyeti ile başlayan Real Madrid, ikini haftada Real Sociedad ile deplasmanda karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda 4-2 kaybeden Madrid ekibi, şok bir yenilgi almış oldu.

    FIRTINA GİBİ BAŞLADILAR

    Real Madrid, karşılaşmaya oldukça iyi bir başlangıç yaptı. Bale ve Benzema gibi yetenekli ayaklarını çok iyi kullanan Real Madrid, henüz ilk 11 dakika içinde 2-0 öne geçmeyi başardı. Maçın 5. dakikasında Sol kanattan Kroos'un kullandığı köşe vuruşunda ön direkte topa çok iyi yükselen Ramos düzgün bir kafa vuruşuyla fileleri havalandırdı. 11. dakikada ise Sağ kanatta topla buluşan Modric, ceza sahası içindeki Bale'ı gördü. Topu rakibinden şık bir hareketle kurtaran Galli yıldız sol ayağıyla yerden köşeye yaptığı düzgün vuruşla fileleri havalandırdı ve durum 2-0 oldu.

    CEVAPLAR BİR BİR GELDİ!

    Real Madrid, orta alandaki kontrolü yavaş yavaş Real Sociedad'a verince oyundaki ağırlığını da vermeye başladı. Bu anlarda 35. dakikada sahne alan sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ön dierkteki Castro topu arka direğe doğru aşırttı. O noktada boş kalan Inigo Martinez topu ağlara göndermekte zorlanmadı ve fark bire indi. 41. dakikada De La Bella'nın ortasında penaltı noktası yakınına yönelen topu çok iyi takip eden Zurutuza, sert bir kafa vuruşu yaparak topu sağ köşeden ağlara gönderdi. Real Sociedad, ilk yarı bitmeden müthiş bir geri dönüşle durumu 2-2 yapmayı başardı.

    MADRID KAYBOLDU...

    Real Madrid, ikinci yarıda kontrolü tamamen kaybetmeye başladı ve ipleri Sociedad'a verdi. 65. dakikada Canales nefis bir pasla Prieto'yu topla buluşturdu. Son çizgiye inen Prieto, kale ağzına çevirdi topu. Pozisyonu iyi takip eden Zurutuza yatarak yaptığı vuruşla fileleri havalandırdı. Real Madrid, yediği bu golden sonra kontrolü tamamen kaybetti. 75. dakikada kornerden sekent topta Carlos Vela, sol ayağıyla sert bir vuruş yaparak fileleri havalandırdı.

    ANCELOTTI KONTROLÜ KAYBETTİ

    Real Madrid'de maçın son bölümünde kenardan müdahaleler de azalınca gol de gelemdi. Son dakikalarda ceza sahası çizgisi üzerindeki Rodriguez bekletmeden sol çaprazdaki Benzema'ya aktardı pasını. Onun müsait pozisyonda dönerek yaptığı vuruşta direğe de çarpan top auta gitti.

    Real Madrid, karşılaşmadan 4-2 yenik ayrıldı

    Los Galacticos, 3. haftada derbide Atletico Madrid ile oynayacak.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Real Sociedad Real Madrid Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title