Haberler

Real Madrıd'in Yıldızı Fenerbahçe'ye Doğru

İspanyol basınında yer alan haberlerde Fenerbahçe'nin uzun yıllardır Real Madrid'in kalesini koruyan Iker Casillas'a teklif götürdüğü iddia edildi.

Gelecek sezon 4. yıldızı takmak isteyen sarı-lacivertlilerde transfer çalışmaları sürüyor. Bursaspor'un yıldızları Fernandao ve Şener'i önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklaması beklenen Fenerbahçe'nin, Real Madrid'le yol ayrımında olan kaleci Iker Casillas'a da teklif götürdüğü belirtildi.

İspanyol El Mundo Gazetesi'nde yer alan habere göre; 16 sezondur Madrid ekibinin formasını giyen 34 yaşındaki Casillas'ın, transfer sezonunun açıklaması ile birlikte de Gea iddialarından rahatsız olduğu ve takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu biliniyor. Haberde birçok teklif alan İspanyol kaleciye en iyi teklifin Fenerbahçe'den geldiği vurgulanırken, Casillas'ın ise hala üst düzey liglerde forma giymek istediği ifade edildi. Ayrıca Madrid ile 2017'ye kadar sözleşmesi devam eden tecrübeli eldivenin, takımdan ayrılırken ekonomik anlamda sorun çıkarmayacağı dile getirildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Iker Casillas Real Madrid Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title