Haberler

    Real Madrid'de Ancelotti'nin Koltuğu İçin İlk Aday Zidane

    Son dönemde istikrarsız sonuçlar alan Real Madrid'de, teknik direktör Carlo Ancelotti görevden alındığı takdirde Zinedine Zidane takımın başına geçebilir.

    Real Madrid başkanı Florentino Perez, bu sezon La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde başarısızlık yaşanması halinde teknik direktör Carlo Ancelotti'nin görevine son vermeyi düşünüyor.

    Koltuğu 2013 yılında Jose Mourinho'dan devralan İtalyan teknik adamın başkan Perez'le sorunlar yaşadığı biliniyor. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde kazanılan onuncu şampiyonluğa rağmen, taraflar kontrat uzatma konusunda anlaşmaya varamamıştı.

    Ligde Athletic Bilbao'ya yenilerek liderlik koltuğunu Barcelona'ya kaptıran Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkmasına karşın, son 16 rövanş maçında Schalke'ye 4-3 kaybederek taraftarlarını tedirgin etti.

    İlk 'Galacticos' döneminde beş yıl Real Madrid forması giyen ve 2002'de kazanılan Şampiyonlar Ligi kupasında büyük pay sahibi olan Zinedine Zidane, Ancelotti'den boşalması muhtemel koltuk için en kuvvetli aday. İki yıl önce Ancelotti'nin yardımcılığına getirilen, sonrasında ise Real Madrid'in B takımının başına geçen Zidane, halen A takımda teknik direktörlük yapabilmek için gereken pro lisansı alma aşamasında.

    İLGİLİ:

    Iker Casillas: Takım olarak dibe vurduğumuzu görüyoruz

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Zinedine Zidane Carlo Ancelotti Real Madrid Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title