Haberler

Real Madrid'de Ronaldo Krizi

Güncelleme:

Real Madrid'in yeni formalarını tanıttığı reklam fotoğrafında Cristiano Ronaldo'nun Gareth Bale'in arkasında yer alması kriz yarattı.

Real Madrid ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'yu ikinci plana attı. Real Madrid'in yeni formalarını tanıttığı reklam fotoğrafında Cristiano Ronaldo'nun Gareth Bale'in arkasında yer alması kriz yarattı.

BALE IN RONALDO OUT

Ronaldo'nun fotoğraf çekimlerine anlaşma gereği zorla getirildiği ileri sürüldü. Real Madrid'de artık herkes Bale'in "in" Ronaldo'nun ise "out" olduğunu konuşuyor. Madrid kulübü bundan sonraki reklam çekimlerinde Galli yıldızı daha fazla ön plana çıkartacak. Ronaldo'dan ise sadece toplu çekimlerden yararlanılacak.

RONALDO'NUN GÖLGESİNDE KALDI

Bu kararı almaktaki en büyük faktörün 100 milyon euro ödenerek Tottenham'dan transfer edilen Gareth Bale'in sürekli olarak Cristiano Ronaldo'nun gölgesine kalması olduğu hatırlatıldı.

REAL, RONALDO'DAN KURTULMAYA ÇALIŞIYOR

Spor yorumcuları ise Real Madrid'in artık yavaş yavaş Cristiano Ronaldo'dan kurtulmaya çalıştığı yorumları yaptı. 30 yaşına gelen yıldız futbolcunun önümüzdeki sezondan itibaren Real Madrid formasını giymeye devam etmesini zor bir olasılık olarak değerlendiren yorumcular, Madrid kulübünün bunun yerini yavaş yavaş yapmaya başladığını savundular. İspanyol basını ise Ronaldo'nun teknik direktör Rafa Benitez ile yıldızının bir türlü barışamadığını vurgulayarak, ikisinden birinin kısa süre içinde takımdan ayrılacağını iddia etti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Gareth Bale Real Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (34)

Sebastian:

ya arkadaş bale zaten 26 yaşında oynadığı futbol da belli formsuz iyi oynayamıyo 5 maçta bir gol anca sen bu adamı dünyanın en iyisi ronaldoyla kıyaslıyon ronaldoyu ikinci plana atıyon neyin kafasıdır bu

22
0
yanıtYanıtla
Muhammed aslan Mobil-ANDROID:

antalya bugün yarın alır

16
4
yanıtYanıtla
RealMadrid Hayranı:

Bale su anda benim gozumde ronaldodan daha iyi oynuyor. macları duzenlı olarak takip eden anlar. sadece son maclara bakın ronaldo eski ronaldo deil artık.

1
15
yanıtYanıtla
Adam gibiMobil-IOS:

Su bale de ne varsa arkadas adam top oynayamior yildiz oluo

15
1
yanıtYanıtla
roni:

bu bale den bir halt olmaz, o kadar paraya da değmez, zaten tipi de çok uyuz, ronaldo bunu 100 e katlar.

14
2
yanıtYanıtla
abcMobil-ANDROID:

antalya spora gel goçum

13
2
yanıtYanıtla
Adem:

hele bu yıl 100 gol atsın da bu laflarınızı bi tarafınıza tıksın. konuşun. . .

10
2
yanıtYanıtla
oku:

ronaldo adamdır sıkınt yapmaz ! bu resim ronaldonun dunyanın en iyi futbolcusu oldugu gerçegini degiştirmez !

10
2
yanıtYanıtla
kekorec:

real Madrid ronaldoyu cok arar

12
0
yanıtYanıtla
ErolMehmetYıldız:

Ronaldoyu gönderemezler. Real demek ronaldo demek.

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title