Haberler

Real Madrid Barcelona Maçı Bazı Ulusal Kanallardan İzlenebilecek

Güncelleme:

Real Madrid Barcelona maçı Türkiye üzerinde şifreli yayınlanacak. El Clasico bazı ulusal kanallar üzerinden şifresiz izlenebilecek. Real Madrid Barcelona mücadelesini şifresiz izlemek isteyenler için El Clasico'yu canlı yayınlaması muhtemel bazı yabancı - ulusal kanalların bağlantıları şu şekilde.

Real Madrid Barcelona maçı Türkiye üzerinde şifreli yayınlanacak. El Clasico bazı ulusal kanallar üzerinden şifresiz izlenebilecek. Real Madrid Barcelona mücadelesini şifresiz izlemek isteyenler için El Clasico'yu canlı yayınlaması muhtemel bazı yabancı - ulusal kanalların bağlantıları şu şekilde.

C+ Liga (esp) / HD
İdman TV
OTE Sport 2
beIN Sports FR 1 / HD
Setanta Sports Euro Asia
C More Fotball (nor) / HD
C More Sport (swe)
C More Live 4 (nor/swe)
FUTBOL 1 Ukr
GOL Stadium
GOL T (espana)
Sky Sports 5 (uk) 5HD

Dünya futbolunun en büyük iki kulübü Real Madrid ile Barcelona, bugün karşılaşacak. El Clasico'ya Santiago Bernabeu Stadı ev sahipliği yapacak. Zorlu mücadelenin başlama saati 19.00. Dünya Kupası'nda İtalyan savunmacı Giorgio Chiellini'yi ısırdığı için 4 ay futboldan men cezası alan Luis Suraez de, Barça çalıştırıcısı Luis Enrique'nin görev vermesi halinde ilk kez Bordo-Lacivertli formayı giyecek.

La Liga tarihinde 169. randevuya çıkacak Real Madrid ve Barcelona, TSİ 19.00'da Santiago Bernabeu Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Ligde 22 puanla lider durumda olan Barcelona, "namağlup" ve "hiç gol yemeyen", 4 puan geride 3'üncü sırada bulunan Real Madrid ise "bu sezon ligin en çok gol atan takımı" unvanlarıyla öne çıkıyor.

Real Madrid Barcelona

YAYIN: NTV Smart
SAAT: 19:00
STAT: Santiago Bernabeu

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Real Madrid El Clasico Türkiye Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title