Haberler

    Real Madrid - Atletico Madrid Saat Kaçta Hangi Kanalda Canlı İzle

    İspanya Kral Kupası yarı finalinde Madrid derbisi. Arda mı Ronaldo mu? Real Madrid-Atletico Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?

    İspanya Kral Kupasında yarı final maçında Real Madrid ile Atletico Madrid karşılaşacak. Maç bu akşam 21:00'de başlayacak ve TV 8'den yayınlanacak.

    CANLI ANLATIM 21.00'DEN İTİBAREN BURADA

    Atletico Madrid İspanya La Liga'da 57 puanla 1. sırada yer alırken, Real Madrid 54 puanla ligin üçüncüsü konumunda. Ev sahibi Real Madrid, evinde oynadığı karşılaşmalarda 9 galibiliyet, 1 mağlubiyet alırken, 32 gol attı ve kalesinde 8 gol gördü. Konuk takım Atletico Madrid deplasmanda oynadığı maçlarda 8 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet alırken, 18 gol atıp 7 gol yedi.

    Finalde Real Madrid'i yenerek son Kral Kupası şampiyonu olan Atletico Madrid, karşılıklı derbilerde rakibinin çok gerisinde kalsa da Santiago Bernabeu Stadı'nda son iki maçını kazanma başarısını gösterdi.

    Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti de bugünkü basın toplantısında, Ronaldo'nun Atletico Madrid karşısında oynamasını engelleyecek bir ceza almayacağını söyledi.

    Ancelotti, "180 dakikalık bir eleme. Kolay bir rakip değil çünkü iyi savunma yapan ve kontratağı iyi kullanan bir takım. En üst düzeyde oynamamız gerekiyor. Ligde bizi yendi ama şimdiye kadar çok şey değişti" dedi.

    İspanya Kral Kupası yarı final ilk maçında Atletico Madrid, Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Bir süredir sakatlığı bulunan Arda Turan, dev derbi ile sahalara dönecek.İspanya Kral Kupası yarı final ilk maçında, yarın akşam Santiago Bernabeu Stadı'nda karşı karşıya gelecek Real Madrid ve Atletico Madrid, son hazırlıklarını tamamladı. Lig maçında sakatlanan David Villa'dan yoksun olacak Atletico Madrid'de diğer sakat futbolcu Arda Turan ise son iki gündür antrenmanlarda takımdaki yerini alıyor.

    Real Madrid'e karşı oynanan son iki maçını da kazanan Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone düzenlediği basın toplantısında, güçlü rakiplerine karşı gerçekçi olmak gerektiğini vurgulayarak "İyi istatistikleri alçak gönüllü yorumluyoruz. Onlar büyük takım, biz de iyi mücadele ediyoruz. Lig maçında henüz 6. haftaydı ve yeni teknik direktörle az maç oynamışlardı. Şimdi elbette daha iyiler" dedi.

    Arjantinli teknik adam, Real Madrid'de sadece Kral Kupası ve Şampiyonlar Ligi maçlarında forma giyen İker Casillas'ın 15 yıldır Atletico Madrid'e karşı kaybetmemiş olmasınını hatırlatılması üzerine de "Oynadığı zamanlarda zaten kendi tarihini yazmış ve büyük bir kaleci olan İker için önemli bir ayrıntı" ifadesini kullandı. Real Madrid tarafında da lig maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle alacağı ceza henüz açıklanmayan Cristiano Ronaldo'nun Atletico Madrid'e karşı oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca Bale'in de bu karşılaşmada tekrar kadroya alınabileceği bildirildi. İspanyol devlet televizyonu RTVE, Futbol Federasyonu Disiplin Komitesi kaynaklarına dayanarak verdiği haberde, Ronaldo'nun 3 maç ceza alacağını ve Atletico Madrid maçında oynaması için bir engel olmadığını duyurdu. Haberde, Ronaldo'nun Athletic Bilbao'lu futbolcu Dos Santos Aveiro'nun yüzüne vurmaktan 1 maç, kırmızı kartın ardından yaptığı hareketten dolayı da 2 maç ceza aldığı iddia edildi.

    İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 22. haftasında oynanan Athletic Bilbao-Real Madrid maçında rakibinin yüzüne vurduğu için direkt kırmızı kart gören Real Madrid'in Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo'ya 3 maç ceza verildi.

    Maçın 75. dakikasında ikili bir pozisyonun ardından Ronaldo eliyle Athletic'den Gurpegui'nin yüzünü itmiş ve daha sonrasında kırmızı kart görmüştü. Disiplin Kurulu, Ronaldo'ya gördüğü kırmızı karttan dolayı 1, sahadan çıkarken maçın 4. hakemine doğru yaptığı hareketten (eliyle kendi yüzüne vurarak, hakemin verdiği kararı protesto etmişti) dolayı da 2 maç ceza verdiğini açıkladı.

    Atletico Madrid'e karşı oynanacak bu akşamki Kral Kupası yarı final maçında forma giyebilecek.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Atletico Madrid Real Madrid Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title